Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



Boty Puma - Webová stránka věnovaná jednomu z největších výrobců sportovních bot - firmě Puma. Mimo jiné zde naleznete tipy, jak vybrat správně sportovní boty a kde je koupit levně

Sportovní obuv - Webová stránka věnovaná jednotlivým typům sportovní obuvi. Poradí, podle čeho vybírat sportovní obuv a mimo jiné nabízí přehled výrobců sportovní obuvi - dámských, pánských a dětských sportovních bot.

Boty Adidas - Webová stránka věnovaná jednomu z největších výrobců sportovních bot - firmě Adidas.Mimo jiné zde naleznete tipy, jak vybrat správně sportovní boty a kde je koupit levně.

Luckystore.cz - Sportovní oblečení Nike - Internetový obchod se sportovním oblečením. Vybrat si můžete ze značek Nike, Adidas, Puma a mnoho dalších.

Eshop se sportovním vybavením - CCBSPORT - Nízké ceny, kvalitní zboží, široký sortiment horských kol, in-line bruslí, lyží a sportovního vybavení naleznete v naší kamenné i internetové prodejně CCBSPORT Praha Modřany.

Eshop se sportovním zbožím - Neustále se rozvíjející obchod se sportovním vybavením a největší obchod se značkou Jordan na Českém internetu.Nejvíce se však orientujeme na prodej tenisových squashových a badmint

Fitko na kolečkách - Cvičení na Bosu balonech.

k-plus vyhlídkové lety balonem - Let balonem jako dárek? To je romantika, dobrodružství a pro některé určitě i splněný sen. Nabízíme vyhlídkové lety a létání horkovzdušnými balony za skvělé ceny.

Recenze sázkových kanceláří - Nebaví vás hledat informace o jednotlivých bonusech, novinkách a porovnávat jednotlivé sázkové kanceláře?

Stany – outdoor, camping - Vandrshop – online obchod s kompletní výbavou pro camping, táboření a turistiku. V nabídce naleznete vybavení pro stanování, širokou nabídku stanů, stany pro dvě a více osob.





ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. - VODNÍ SVĚT - Darujte originální zážitek pro milovníky vody a vodních hrátek. Nabízíme aktivity hydrospeed, potápění v lomu, rafting, jachting s profesionály, potápění ve skafandru nebo se staňte kapitánem lodi. Sl

Capoeira Mandela - Praha - Capoeira, Fit Brasil a Samba - kurzy pro úplné začátečníky i pokročilé v centru Prahy. Přijďte si protáhnout tělo v rytmu energií nabité Brazílie.

Originální dárky pro muže i ženy. - Originální adrenalinové dárky nejen pro muže ! Originální dárky jako tandemový seskok, akrobatický let, let balonem, let stíhačkou, vyhlídkový let nebo masáž všech druhů. TOP 10 adrenalinové dárky.

Rádio GÓL - 1. sportovní rádio - Rádio GÓL - 1. sportovní rádio v ČR

Sport - Shop - prodej lyží snowblade - Internetový prodej lyžařského vybavení / výuka lyžování- specializace lyže snowblade, skiboard, shorties. Velkoobchod vybraných modelů lyží Sporten, doplňkový prodej letního sortimentu

Aerobic a jeho různé druhy - Aerobic je dnes velmi populární druh cvičení. Na této stránce najdete co jste třeba o různých druzích aerobicu ještě nevěděli

Stolní tenis Rebešovice - Informace o oddílu TJ Sokol Rebešovice hrajícího stolní tenis na okrese Brno-venkov. Historie, současnost, tabulky s výsledky, sport pro všechny.

Stránky místnosti FC Viktoria Plzeň - Tyto stránky jsou pouze o místnosti na serveru Lidé.cz. Informujou o novinkách ve fotbale, pravidlech místnosti, o stálích správcích apod.

Pohybové studio Blanka - Spinning, Bossu, Pilates, Step aerobik,Bodystyling, lekce na posílení problémových partií, Taebo, Trampolínky, Tai-či, Jiu jitsu. Posilovna pro ženy, v nabídce jsou lekce s Osobním trenérem,

Potápění - Člověk chtěl odedávna proniknout hluboko pod hladiny moří.

Informace o kolečkových bruslích - Kolečkové brusle je web shrnující základní informace o kolečkových bruslých a je vhodný pro toho kdo vybírá vhodné kolečkové brusle.

RAZDEN | potřeby pro lukostřelce - Lukostřelecké potřeby pro začátečníky i profesionály. Prodej a servis luků, šípů s veškerým příslušenstvím.

mažoretky Pusinky Říčany - skupina mažoretek z Říčan u Brna, PUSINKY

SK Slavia Praha - Informační portál fotbalového klubu SK Slavia Praha. Aktuální informace z Edenu. Fotogalerie, články a vše co patří k mistrovy Gambrinus ligy.

AC Sparta Praha - Aktuální a vždy ověřované informace z prostředí klubu AC Sparta Praha

Strana 1   Strana 2   Strana 3   Strana 4   Strana 5   Strana 6   Strana 7   Strana 8   Strana 9   Strana 10   Strana 11   Strana 12   Strana 13   Strana 14   Strana 15   Strana 16   Strana 17   Strana 18   Strana 19   Strana 20   Strana 21   Strana 22   Strana 23   Strana 24   Strana 25   Strana 26   Strana 27   Strana 28   Strana 29   Strana 30   Strana 31   Strana 32  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde