Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



Půjčovna kol Specialized - Půjčujeme kvalitní kola Specialized. Nové modely. Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro Fatboy, Turbo, Jett Pro, Epic či jiný model. Půjčovny po celé ČR.

Půjčovna raftů Vltava - Levná půjčovna lodí , kanoí, raftů v Táboře na Lužnici. Ceny od 100,-/loď. Velké slevy, úschova zavazadel, popisy řek, kilometráž řek, pronájem lodí. Kanoe Samba, Vydra, Baraka, raft Colorado, kajaky

Potřebuje nové trendy zimní boty? - Zimní boty, od renomovaných značek Hi-tec, Salomon a New Balance. Se zimními botami od nás, se budete v zimě cítit pořád v teple, nebude Vám vadit ani větší množství sněhu, jelikož všechny zimní boty 

Praktická letní obuv na pláž, to jsou ža - Vyrážíte na dovolenou a ještě nemáte pohodlnou plážovou obuv k moři, ale i na běžné nošení? Nezoufejte, výběr je široký. Vybírat můžete z nejrůznějších značek a široké škály barevného provedení.

Potřebujete pomoc s výběrem batohu Husky - Batohy Husky mají na bocích kompresní popruhy, ať již na přichycení materiálu nebo zmenšení objemu batohu. Batohy mají víko, které je výškově nastavitelné a na všech batozích.

Pořídit či nepořídit stepper? - Konečně už dorazilo prázdniny a vy máte kila navíc? Nebo vám nedovoluje pomerančová kůže vzít si právě koupenou minisukni?

Pořídit či nepořídit běžecký pás? - Chodíte rádi běhat, ale odrazuje vás nehezké počasí? Nutně potřebujete shodit přebytečná kila do plavek a trochu zpevnit postavu? Chcete si udržet fyzickou kondici i v zimě?

Poľovnícka predajňa - puškohľady, ďaleko - Predaj optiky značiek Pentaflex, Delta Optical, Meopta, Docter a Kahles.

Půjčovna mořských kajaků Lipno - Půjčovna mořských (sea) kajaků, katamaránů a pramic na Lipně.

Půjčovna lodí a raftů Titanic - Půjčovna lodí a raftů TITANIC vám nabízí komplexní vodácké služby na všech řekách v ČR, hlavně na jihu Čech - Vltava, Lužnice, Otava…Organizujeme rodinné, školní i firemní výlety.





Poustevníkův sportovní web - Poustevníkův sportovní servis je web zaměřený na kurzové sázení, sportovní statistiky a sportovní zajímavosti ze světa fotbalu, hokeje, biatlonu, cyklistiky.

Půjčovna lodí a ratů Titanic - Půjčovna lodí a raftů Vltava nabízí komplexní vodácké služby na všech řekách v ČR, hlavně na jihu Čech – Vltava, Lužnice, Otava… Organizujeme rodinné, školní i firemní výlety.

Posílovací stroje venkovní - Posílovací stroje venkovní, pilates, golf, zdraví,

Posilovna Praha - Obzvláště v zimním období si mnozí z nás kladou za cíl své tělo dostat do formy a shodit nějaké to kilo. V případě, že byste rádi zvolili kombinaci příjemného prostředí s kompletně vybaveným sport-bar

Pořiďte na Vánoce dárky od značky Kellys - Kellys Vám nabízí širokou paletu rekreačních, sportovních a závodních kol, určených na jízdu po cestách i necestách, po asfaltu i v terénu.

Poháry, medaile, kokardy, trofeje - Vyrábíme a prodáváme poháry, sportovní poháry, medaile, kokardy, plakety, diplomy, sošky a trofeje. Nabízíme slevy a nízké ceny s krátkou dodací lhůtou.

Půjčovna lodí a ratů Titanic - Půjčovna lodí a raftů TITANIC vám nabízí komplexní vodácké služby na všech řekách v ČR, hlavně na jihu Čech - Vltava, Lužnice, Otava…Organizujeme rodinné, školní i firemní výlety.

PEPPER-Tenis.cz - Informace ze světa ten - Internetový portál pro všechny tenisové nadšence, tenisová škola a sparing.

Profesionální výbava pro sport - Sportování s kvalitním vybavením

Prodej sportovních potřeb - Prodej sportovních potřeb,vybavení sportovišť,žíněnky,ochranné sítě,míče,florbal,fotbal,volejbal,házená

Posilňovanie a doplnky výživy - Predaj fitness príslušenstva a širokého sortimentu výživových doplnkov pre športovcov ako proteiny, gainery, atď a to s častými zľavami.

Pilates pro zdraví - Pilates jsou cviky, které sestavil joseph Pilates. Jedná se o cvičení, které by mělo umět uzdravit tělo z nemoci a celkově ho posílit, zpevnit a vytvarovat.

Prodej a servis jízdních kol - Prodej a servis jízdních kol včetně cyklodoplňků, rychlé dodání jízdního kola, koloběžky, nebo cyklodoplňku.

Paragliding - Paragliding – možnosti paraglidingu, kategorie paraglidingu – pilotní licence, motorový paragliding, akro a freestyle, pořádání kurzů paraglidingu, servis vybavení, akce u nás i v zahraničí

Pole dance Praha - Nabízíme kurzy pole dance neboli tance u tyče v Praze, dále víkendové workshopy pole dance. Skupny jsou po 6ti a u tyče se nebudete střídat! První hodina zdarma! Hodiny nejsou 60minut, ale 75.

Strana 1   Strana 2   Strana 3  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde