ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. - VODNÍ SVĚT

Darujte originální zážitek pro milovníky vody a vodních hrátek. Zprostředkovatelem všech vodních aktivit jsou firmy ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. (www.zlutaraketa.cz) a GIVENT s.r.o. (www.givent.cz). Sledujte krásy vodního světa!

Aktivity


- Hydrospeed -
Hydrospeed je výborná zábava pro všechny milovníky vody, obzvláště pak pro ty, kteří navíc touží po pořádném vzrušení a fyzické aktivitě. Principem hydrospeedingu je totiž jízda na divoké vodě, v tomto případě v umělém kanále. Hydrospeed je pak větší plovák, k jehož řízení se používají pouze ploutve. S vodou jste tak v přímém kontaktu!

- Kapitán lodi -
Už jako malí jste snili o dalekém moři a lodi, která patří jen Vám? Naplňte své sny a staňte se alespoň na chvíli kapitánem. Pojďte si s námi zahrát na námořníky. Vžijte se do role Kryštofa Kolumba nebo Francise Drakea. Vyzkoušíte si všechny práce, které Vás mohou na lodi potkat, od čištění paluby až po samotné kormidlování. Pod vedením zkušeného lodního kapitána se dozvíte nejen řadu zajímavých informací, ale budete si moci vyzkoušet i velení a řízení lodi z kapitánského můstku. A protože každý správný námořník je po službě hladový, dostanete pořádný balík námořnické bašty!

- Rafting -
Rafting - divoká jízda na vlnách. Zapomeňte na romantické vodácké výlety, při kterých se kocháte krajinou a občas máchnete pádlem. Rafting je o rychlosti, adrenalinu a týmové práci!

- Potápění v lomu -
Objevovat a pozorovat tajemství vodní říše a zároveň vyzkoušet něco nového je hlavním cílem tohoto zážitku. Připravili jsme pro Vás potápění ve volné přírodě. A to hned v jedné z nejkrásnějších potápěčských lokalit - v lomu. Budete mít možnost se podívat na lom z druhé strany, uvidíte netradiční pohled na zatopenou krajinu. Dotkněte se vodního světa!

- Jachting -
Máte rádi vodní sporty a toužíte po skutečně vyjímečném zážitku? Zúčastněte se závodů v námořním jachtingu. Nenabízíme Vám VIP židli na břehu s dobrým výhledem na lodě. Nabízíme Vám místo právoplatného člena závodní posádky na pětidenních závodech v Chorvatsku. Nepotřebujete ani předchozí zkušenosti s jachtingem, základní instrukce obdržíte od zkušených závodníků. Kromě napínavých soubojů si užijete i bujaré námořnické večery a noci strávené na lodi!

- Potápění ve skafandru -
Jaké pocity asi měli potápěči, kteří se pod vodu pouštěli ve skafandrech, těžkých botách a měděných přilbách? Jak se s touto výstrojí mohli pohybovat? A co takhle si to vyzkoušet? Náš program nabízí krátkou teoretickou instruktáž a poté praktickou část, během které si pod dohledem instruktora sestavíte výstroj, obléknete si potapěčský oblek a postupně si na tuto netradiční výbavu přivyknete. Pak již následuje samotný ponor v historickém skafandru, který však probíhá v bazénu a pod dohledem a je tudíž zcela bezpečný. Přátelům se můžete pochlubit fotografiemi z celé akce, včetně fotek pod vodou!

ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. - VODNÍ SVĚT Adresa : http://www.alkos.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: vodní svět, event marketing, zážitky, dárky, rafting jachting, potápění, voda
Uloženo: 29.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde