Stránky místnosti FC Viktoria Plzeň

Tyto stránky vznikli jen díky ustálení místnosti na Lidé.cz FC Viktoria Plzeň. Píše se tu o aktuálních novinkách, stálích správcích, pravidlech místnosti, apod.
Taky je ukázka, co máme v pravidlech:
V místnosti je zakázáno:


- tapetování (několik řádků stejného textu, smajlů apod.)
- veškerá činnost uživatele, která je v rozporu s Listinou lidských práv a svobod, ústavou a zákony ČR (propagace rasismu a xenofobie, drog, dětská pornografie, zoofilie, atd.)
- umísťování reklamy a textů s podnětem k výdělku
- zakládání nicků, které poškozují již existující nicky ( např. jana - hloupa_jana)
- zavádějících nicků (např. system, administrátor, helpdesk)
- vulgárních nicků
- klonování nicků (např. ArtOO - PiIkaMonika) ,kdy se malé "L" nahradí velkým "i" nebo „O“ nahradí „0“ a opačně. A to i názvy nicků ve tvaru domén či jejich zkomoleniny
- urážení, zesměšňování, zpochybňování či jiné nevhodné chování k administrátorům Lide.cz, ale také k SS a DS
- vulgární projevování
- obtěžování sexem
- rozesílání reklam (včetně reklamy na vlastní blog či profil)
- finanční nabídky a to i se skrytým podtextem (rozmazlování, fin. výpomoc, "něco za něco", "dohoda jistá"...)
- podvodné lákání kreditu (dobíjení..)
- prokazatelné hádání a kažení atmosféry svými negativními výroky proti tématu místnosti (např. zkur***á Plzeň, apod.)
- psaní tímhle způsobem "AhOy, yAk yE" apod.
- psaní se zapnutým caps lockem
- psaní nečitelnou (špatně viditelnou) barvou

- posílání smajlů cizího hokejového klubu a propagování toho klubu (např. Sparta je nejlepší, apod. - nevztahuje se na anti smajly)

Nebo ukázka z posledního článku, ve kterým se píše o posledním zápasu sezóny 2008/2009:

Fotbalisté Viktorie Plzeň zakončili letošní ročník Gambrinus ligy vítězstvím na hřišti sestupujícího Žižkova 2:0. Branky padaly až ve druhém poločase, nejprve se tečovanou střelou prosadil Kolář a v 62. minutě podtrhl zisk tří bodů přesně hlavičkující Hájovský. Krátký prvoligový debut si připsal devatenáctiletý Jakub Dvořák.



Už úvodní minuty ukázaly, jak bude utkání na Žižkově vypadat. Ve 4. minutě si zpracoval na hranici šestnáctky míč hostující Kolář a jen těsně přestřelil branku svého jmenovce mezi tyčemi. Na tuhle akci ještě Žižkov dokázal odpovědět, když ve 13. minutě naskakující Vaculík jen o kousek nedosáhl hlavou na centr Koukala. Jenže pak už se zápas stal přehlídkou zahozených šancí Plzně. V 17. minutě se po rohu Petržely odrazil míč do levé tyče žižkovské branky. Za dalších deset minut měl na kopačkách dva góly útočník Varadi. Po prostrčení Horvátha byl sám před brankářem, ale přestřelil. Hned vzápětí se ocitl sám před brankou opět, jenže tentokrát střílel těsně vedle levé tyče. Vymazat nulu na kontě hostů se ve 31. minutě pokusil i kapitán Horváth, když levačkou tlačil míč do horního rohu žižkovské branky. Ale mladík Kolář předvedl parádní zákrok. Ani to ještě nebyl konec plzeňských nadějných akcí. Ve 36. minutě si Kolář zasekl míč na hranici šestnáctky a snažil se obstřelit gólmana technickou střelou. Kolář, tentokrát Štěpán mezi tyčemi, se však opět vytáhl. Ve 40. minutě se snažil z úhlu zakončit Jiráček, jenže přestřelil a navíc se při střeleckém pokusu zranil. Ze hřiště ho odnesli na nosítkách a na trávníku záložníka nahradil útočník Mlika.

Co se hostům nepovedlo v prvním dějství, napravili hned zkraje druhého poločasu. Kolář si ve 47. minutě znovu těsně za pokutovým územím připravil míč ke střele, vypálil a žižkovský obránce Pilař míč nešťastně usměrnil přesně k levé tyči vlastní branky - 0:1. Pražané se snažili odpovědět překvapivou ranou Kučery z úhlu, která těsně minula pravý horní roh Daňkovy branky. Ale pak už se krátkými příhrávkami znovu do útoku snadno dostávali Plzeňští. Varadi spálil i třetí vyloženou šanci v utkání, tentokrát jeho střelu bravurně vyrazil brankář domácích. V 52. minutě se po přetaženém centru Horvátha neujala ani hlavička Mliky.

Nejblíže gólu byli domácí v 55. minutě, kdy ze 17 metrů napřáhl Zengue a jeho rána prosvištěla těsně vedle levé tyče plzeňské branky. Vzápětí mohl po stříleném centru Lecjakse přidat druhý gól Kolář, ale míč namířil vysoko nad branku. Ale v 61. minutě už se Plzeň dočkala druhé trefy. Po rozehraném rohu odcentroval Lecjaks přesně na hlavičku Hájovského a vytáhlý plzeňský stoper se nemýlil. V 67. minutě dostali hosté míč do sítě potřetí, když se zblízka prosadil Mlika. Jenže sudí Možíš těsně předtím viděl ruku střílejícího hráče a gól neuznal. To rozčílilo kapitána Viktorie Plzeň Horvátha natolik, že si "vysloužil" žlutou kartu.

Pak už se utkání v poklidu dohrávalo, Plzeň s chutí kombinovala a neustále ohrožovala žižkovskou branku. Nejblíže třetího gólu byl v 81. minutě Petržela, jeho střela z 18 metrů těsně minula horní roh branky. V 87. minutě se na hřiště při své prvoligové premiéře dostal plzeňský Dvořák a v nastaveném čase po spolupráci s Lecjaksem připravili pozici pro Radu. Ten však v rozhodující chvíli na míč nedosáhl.



Ani to však nepokazilo zaslouženou plzeňskou výhru. Svěřenci trenéra Vrby nastřádali v sezoně 43 bodů a Vrba tak vyhrál sázku s šéfem klubu Miroslavem Křížem o selátko. To měl Kříž zaplatit Vrbovi za to, pokud s týmem získá minimálně 42 bodů. V konečném účtování Gambrinus ligy obsadila Plzeň osmou příčku, stejně bodů mají i sedmé Teplice.

A tak dále...
Stránky místnosti FC Viktoria Plzeň Adresa : http://www.fcvp-room.estranky.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: fc viktoria plzen, sport, lide.cz
Uloženo: 06.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde