Sport - Shop - prodej lyží snowblade

Rodinná výuka lyžování zaměřená na výuku a distribuci lyží snowblade a shorties - praxe ve speciální výuce lyžování od r. 1985, profesionální zkušenosti z vedení akrobatického lyžování. Ojedinělá metodika používaná k rychlé výuce základů lyžování zaručuje začátečníkům zvládnutí základů lyžování max. do 2 hodin praktické výuky, v průměru je doba výuky k zvládnutí samostatného lyžování 60min.

Vedení on-line poradenského střediska - SAC o.s., speciální modely krátkých lyží a možnost praktického testování pro zájemce zdarma vč. krátkého zaučení profesionálními instruktory řadí tento team na špičku ve svém oboru v ČR.

V rámci Projektu TPK (triky pro každého) dodává firma speciální model lyží snowblade do základních a středních škol, pořádá semináře a školení zaměřené na získání kvalifikace pro učitele ve školním lyžování se specializací na komplexní využití lyží snowblade ve výuce lyžování.
Výuka ve školách je zaměřena nejen na rychlé zvládnutí základů lyžování v rámci školních lyžařských kurzů, ale i na část motivační - určenou těm nejlepším lyžařům - výuka probíhá na základě zkušeností z výuky a trenování akrobatického lyžování, což zaručuje mimořádnou atraktivnost programu.

K dispozici máme sestavený speciální výukově/motivační program pro nejlepší lyžaře, kde se žáci baví, zdokonalují a zároveň získají základy pro bezpečné lyžování a využívání veřejných snowparků, vč. zapůjčení lyží snowblade ZDARMA.

Učitelům školních lyžařských kurzů se tak nabízí možnost získání ojedinělých zkušeností, které mohou plně využít při vedení svých lyžařských výcviků - pro zvýšení bezpečnosti, atraktivity a zvýšení motivace k lyžování.

K dispozici v nejmodernějším e-shopu je několik slevových programů pro veřejnost, členy SAC o.s. a základní a střední školy, vč. zprostředkování velkoobchodního prodeje vybraných modelů lyží Sporten.
Pracovníci ve školství zde mohou jednoduše získat jakékoliv množství krátkých lyží snowblade speciálně testovaných a vyráběných pro školní lyžování za velice zajímavou cenu, včetně možnosti účasti na praktickém semináři, školení nebo zaškolení.

Firma poskytuje praktické semináře i veřejným lyžařským školám, školí a zaškoluje instruktory lyžování a informuje o možnosti využití modelu lyží snowblade nejen k výuce carvingu - bavíme se na lyžích pod profesionálním vedením, učíme krátký oblouk pro teréní lyžování (jízda v boulích), zvládáme základní orientaci v jízdě, skocích a v terénu. Zkušenosti jsou konzultované v zahraničních lyžařských školách zabývajících se podobnou činností.

Školy pořádající školní lyžařské kurzy v oblasti Šumavy - Železnorudsko, Špičák, Hojsova Stráž, Javorná - mají možnost si na propojených stránkách výuky lyžování objednat večerní video-přednášky - Povídání o Akrobatickém lyžování. Program je ojedinělý v celé Evropě, velice vysoce hodnocen účastníky přednášek a poskytuje základní informace o vzniku, vývoji a současném stavu akrobatického lyžování v propojení na bezpečnost lyžování v nových lyžařských disciplinách, především při využívání veřejných snowparků dětmi a mládeží.

Pokud kohokoliv zajímá toto téma, na tomto webu najdete soubor informací, které můžete pročítat dlouhé hodiny - na dotazy odpovídáme téměř obratem, naše poradenství a zákaznická podpora se řídí pouze jedním heslem -

MY máme pouze JEDNOHO zákazníka - a tím jste právě VY!
Sport - Shop - prodej lyží snowblade Adresa : http://www.lyze-snowblade.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: snowblade školní lyžování skiboard snowblades krátké lyže shorties
Uloženo: 11.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde