Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



SHOP-NHL - SHOP-NHL.cz je rychle rostoucí sportovní obchod, specializovaný na tématiku severoamerické NHL.

1 Sportovní - Na základě našich dlouholetých zkušeností (na trhu působíme již od roku 1994) jsme pro Vás připravili zajímavou nabídku sportovního vybavení s vynikajícím poměrem kvalita/cena.

Internetový obchod s koly značek scott a - Internetový obchod s koly značek scott a kellys

Hopshop e-shop pro horská a bmx kola - E-shop nabízející jízdní kola, jednokolky, koloběžky, stany, outdoor oblečení, batohy a spací pytle. Máme horská kola, BMX kola, crossová a silniční kola, boty na kolo.

Liverpool FC - czech & slovak fanweb - Tento portál je zaměřen na slavný anglický klub, FC Liverpool

Portál Španělský fotbal - Stránky věnované španělským fotbalovým soutěžím.

Bouce Clan - poweriser, powerskip, 7leagueboot, upwing, powerbock, powerbocking, bounce clan, maturitní boty, vystoupení, promo show, workshop, skákací chůdy, sedmimílové boty

Outdoor - Camping a outdoor je náš obor, prodáváme camping a outdoor zboží.Poskytujeme vybavení pro camping a outdoor například: spacáky, batohy, svítilny a další outdoor a camping vybavení.

ARSENAL WEB - Webové stránky o jednom z nejlepších klubů Anglie.

Marek Hamsík.info - MarekHamsik.info sú internetové stránky venované Marek Hamsik - Slovenské medzinárodné a SSC Neapol futbalista.





Vše na golf - s garancí nejnižší ceny - Zásilkový obchod s golfovým sortimentem za nízké ceny. Nakupovat online můžete golfové hole, míčky, vozíky, rukavice, oblečení obuv a bagy.

aquaparks. cz - Seznam aquaparků v České - Seznam aquaparků v České republice podle krajů. Obsahuje mapy a popisy atrakcí

AEROBIC FITNESS klub SLUNÍČKO Chvaletice - Oficiální stránky AEROBIC a FITNESS klubu SLUNÍČKO Chvaletice

Tenisové vybavení Wilson - Pokud se chystáte na tenis a nevíte jakou si pořídit výbavu, tak navštivte naše informační stránky o tenisových potřebách od značky Wilson. Poradíme vám jakou vybrat raketu, obuv, batoh a další teniso

SK UP Olomouc - oddíl orientačního běhu - SK UP je největším oddílem OB v Olomouci, zájemci o orientační běh jsou vítáni v průběhu celého roku. Začít může kdokoli a kdykoli.

Airsoftový team crows Krupka - Jsme airsoftový team z Krupky a rádi si zastřílíme s našimy protivníky.

Taneční studio D4U - taneční kurzy pro v - Taneční škola Dancers 4 you pořádá taneční kurzy Hip Hop, House dance, Disco dance,Funky, Street dance, Show dance salsy atd. Provozujeme Taneční kurzy v Praze a Ústí nad Labem.

AIR CENTRUM – centrum paraglidingu a out - Největší centrum paraglidingu v ČR s profesionálními piloty. Nabízíme kurzy paraglidingu, paragliding tandem a firemní akce s outdoorovým programem v různých lokalitách.

Paragliding Tandem - Paragliding v tandemu s profesionály, škola paraglidingu, prodej vybavení pro létání, firemní akce na míru. Nabízíme exkluzivní dárkové balení tandemových letů. Největší paraglidingové centrum v ČR.

Jachting na Slezské Hartě - Půjčovna plachetnic, jachtařská škola, baltické plavby

Cyklosport Hynek, jízdní kola a přísluše - Prodej a servis pro jízdní kola, rotopedy a další posilovací stroje, již odroku 1990.

Amatérský fotbalový web - Stránky fotbalového klubu FK Fercom Týnec nad Sázavou, kde jsou tabulky, výsledky, články, ankety, fotogalerie a spousty dalšího k zhlédnutí.

Žlutá plovárna - půjčovna lodí - Žlutá Plovárna na Malé Skále je unikátní outdoorové centrum s lanovým centrem, půjčovnou lodí a horských kol.

Lanové centrum Malá Skála - Největší lanové centrum v Českém ráji unikátní svou rozlohou a počtem překážek.

Škola bojových umění NARAMA - Škola bojových umění Narama Plzeň, nikdy není pozdě začít - karate, box, kickbox, judo, musado.

Strana 1   Strana 2   Strana 3   Strana 4   Strana 5   Strana 6   Strana 7   Strana 8   Strana 9   Strana 10   Strana 11   Strana 12   Strana 13   Strana 14   Strana 15   Strana 16   Strana 17   Strana 18   Strana 19   Strana 20   Strana 21   Strana 22   Strana 23   Strana 24   Strana 25   Strana 26   Strana 27   Strana 28   Strana 29   Strana 30   Strana 31   Strana 32  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde