Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



KDO JSME A JAK SE V OKOLÍ BRNA BAVÍME ? - Každá nakloněná rovina vede dolů - záleží pouze na tom - odkud se na ni cyklista dívá

Koně & jezdectví - plno článků z oblasti jezdectví, diskusní fórum, inzerce, animace, citáty, fotogalerie, kvízy, jména koní, ..atd. Zavítejte :-)

KABERLE TOMÁŠ,HOKEJ - Vše o krásným sportu- o hokeji.Najdete tady spoustu fotek,odkazů,článků,ankety..Přijďte se podívat a klidně i připsat svůj komentář=O)

Klub českých turistů Mladá Boleslav - Oficiální stránky Klubu českých turistů Mladá Boleslav

kuličky - weblog výhradně o kuličkách.

klub adrenalinových sportů - tandemové seskoky ze 4000m, seskoky s padákem, základní a pokračovací kurzy, výcvik aff.

Kola a rotopedy - Nabízíme horská kola, trekingová kola a krosová kola, rotopedy, steppery, cyklotrenažéry, crossové trenažéry, veslovací a běžecké trenažéry.

Kickbox klub - Amatérské stránky zabývající se bojovým uměním

Karate info - Český server poskytující informace o aktuální ve světě bojových sportů a zejména karate. Diskuze, články, fotografie, nominace reprezentace a mnoho dalšího.

Koupaliště Praha - Horké letní dny se kvapem blíží a možná již nyní hledáte koupaliště v Praze. Na serveru PrahaLive.cz jsme připravili přehled Koupaliště Praha





Knihy nemusíme číst, stačí je poslouchat - Už vás nebaví si neustále ničit oči nad čtením? Pořád čekáte, že se přijde na efektivnější způsob, díky kterému budete mít o všech knihách dokonalý přehled, a přesto nebudete muset trávit dlouhé hodin

Kiteboarding - Kitelement - Kiteboarding, landkiting a snowkiting. Pro začínajiící kitesurfing škola a kurzy. E-shop: kite, kiteboardy, trapézy, pady, poutka. Půjčovna, bazar.

k-plus vyhlídkové lety balonem - Let balonem jako dárek? To je romantika, dobrodružství a pro některé určitě i splněný sen. Nabízíme vyhlídkové lety a létání horkovzdušnými balony za skvělé ceny.

Kitesportschool.cz - Vaše Kite škola - Chcete darovat nezapomenutelný dárek? Něco na co dotyčný bude vždy vzpomínat?

Kola Dema - Náš internetový obchod má více než 10-ti letou tradici, to zaručuje kvalitu všech prodávaných věcí od jízdních kol až po ortopedy a běžící pásy.

Kite kurz - kiteboarding v exotice - Česká škola, která se specializuje na kiteboarding. Od dubna do července vyučujeme na Kanárech a od září do prosince v Brazílii.

Kupujeme snowboard - Sportovní potřeby - snowboard shop, lyže, jízdní kola, oblečení. Prodáváme snowboardy, snowboardové vázání a boty značek Flow, Fravity, Westige a LTB, sjezdové a běžecké lyže Sporten, jízdní kola Gala

Kdesportovat.cz – kam za sportem ?! - Pokud jste si někdy chtěli jít zacvičit, zahrát badminton nebo si zajít na masáže, mohli jste mít problém s tím, jakým způsobem najít nejbližší sportovní centrum.

KETTLER FITNESS.cz - rotopedy, trenažéry - Autorizovaný eshop s fitness sortimentem německé značky KETTLER. Rotopedy, crossové, běžecké a veslovací trenažéry, posilovací stroje, věže a lavice. Vše skladem k okamžité expedici, doprava a montáž

Kitesurf-board - naše kurzy - Nabízíme kurzy kitesurfingu a windsurfingu pod vedením certifikovaného instruktora s licencí IKO. V zimě se věnujeme výuce lyžování a snowboardingu.

Kulturistikashop - sportovní výživa - Internetový obchod se sportovní výživou a značkovým originálním oblečením

Kurzy potápění - Pořádáme kurzy potápění v Brně. V naší nabídce neleznete možnost absolvovat kurzy potápění od začátečníků po specialisty a instruktory. Navštivte naši školu potápění Secret of the sea Diving Center Br

Kolečkové brusle - Kolečkové brusle se v ČR staly za poslední léta velmi populární. Jejich obliba prudce vzrostla jak u žen, tak i mužů.

Konečně koloběžky v krásném designu - Láká vás svézt se na koloběžce, kterou vám budou ostatní závidět? Chcete vlastnit technický klenot v moderním hávu? Pak jsou tu zbrusu nové koloběžky Kostka!

Kulečník a stolní fotbal - Internetový obchod, kde si můžete koupit kulečník, stolní fotbal nebo stolní tenis za velmi příznivou cenu a v profesionální kvalitě.

Strana 1   Strana 2   Strana 3   Strana 4   Strana 5   Strana 6   Strana 7   Strana 8   Strana 9   Strana 10   Strana 11   Strana 12   Strana 13   Strana 14   Strana 15   Strana 16   Strana 17   Strana 18   Strana 19   Strana 20   Strana 21   Strana 22   Strana 23   Strana 24   Strana 25   Strana 26   Strana 27   Strana 28   Strana 29   Strana 30   Strana 31   Strana 32  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde