Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



kuncice-fotbal - To to je web o fotbale v Kunčicích pod Ondřejníkem

KDO JSME A JAK SE V OKOLÍ BRNA BAVÍME ? - Každá nakloněná rovina vede dolů - záleží pouze na tom - odkud se na ni cyklista dívá

Koně & jezdectví - plno článků z oblasti jezdectví, diskusní fórum, inzerce, animace, citáty, fotogalerie, kvízy, jména koní, ..atd. Zavítejte :-)

KABERLE TOMÁŠ,HOKEJ - Vše o krásným sportu- o hokeji.Najdete tady spoustu fotek,odkazů,článků,ankety..Přijďte se podívat a klidně i připsat svůj komentář=O)

Klub českých turistů Mladá Boleslav - Oficiální stránky Klubu českých turistů Mladá Boleslav

kuličky - weblog výhradně o kuličkách.

klub adrenalinových sportů - tandemové seskoky ze 4000m, seskoky s padákem, základní a pokračovací kurzy, výcvik aff.

Kola a rotopedy - Nabízíme horská kola, trekingová kola a krosová kola, rotopedy, steppery, cyklotrenažéry, crossové trenažéry, veslovací a běžecké trenažéry.

Kickbox klub - Amatérské stránky zabývající se bojovým uměním

Karate info - Český server poskytující informace o aktuální ve světě bojových sportů a zejména karate. Diskuze, články, fotografie, nominace reprezentace a mnoho dalšího.





Koupaliště Praha - Horké letní dny se kvapem blíží a možná již nyní hledáte koupaliště v Praze. Na serveru PrahaLive.cz jsme připravili přehled Koupaliště Praha

Knihy nemusíme číst, stačí je poslouchat - Už vás nebaví si neustále ničit oči nad čtením? Pořád čekáte, že se přijde na efektivnější způsob, díky kterému budete mít o všech knihách dokonalý přehled, a přesto nebudete muset trávit dlouhé hodin

Kiteboarding - Kitelement - Kiteboarding, landkiting a snowkiting. Pro začínajiící kitesurfing škola a kurzy. E-shop: kite, kiteboardy, trapézy, pady, poutka. Půjčovna, bazar.

k-plus vyhlídkové lety balonem - Let balonem jako dárek? To je romantika, dobrodružství a pro některé určitě i splněný sen. Nabízíme vyhlídkové lety a létání horkovzdušnými balony za skvělé ceny.

Kitesportschool.cz - Vaše Kite škola - Chcete darovat nezapomenutelný dárek? Něco na co dotyčný bude vždy vzpomínat?

Kola Dema - Náš internetový obchod má více než 10-ti letou tradici, to zaručuje kvalitu všech prodávaných věcí od jízdních kol až po ortopedy a běžící pásy.

Kite kurz - kiteboarding v exotice - Česká škola, která se specializuje na kiteboarding. Od dubna do července vyučujeme na Kanárech a od září do prosince v Brazílii.

Kupujeme snowboard - Sportovní potřeby - snowboard shop, lyže, jízdní kola, oblečení. Prodáváme snowboardy, snowboardové vázání a boty značek Flow, Fravity, Westige a LTB, sjezdové a běžecké lyže Sporten, jízdní kola Gala

Kdesportovat.cz – kam za sportem ?! - Pokud jste si někdy chtěli jít zacvičit, zahrát badminton nebo si zajít na masáže, mohli jste mít problém s tím, jakým způsobem najít nejbližší sportovní centrum.

KETTLER FITNESS.cz - rotopedy, trenažéry - Autorizovaný eshop s fitness sortimentem německé značky KETTLER. Rotopedy, crossové, běžecké a veslovací trenažéry, posilovací stroje, věže a lavice. Vše skladem k okamžité expedici, doprava a montáž

Kitesurf-board - naše kurzy - Nabízíme kurzy kitesurfingu a windsurfingu pod vedením certifikovaného instruktora s licencí IKO. V zimě se věnujeme výuce lyžování a snowboardingu.

Kulturistikashop - sportovní výživa - Internetový obchod se sportovní výživou a značkovým originálním oblečením

Kurzy potápění - Pořádáme kurzy potápění v Brně. V naší nabídce neleznete možnost absolvovat kurzy potápění od začátečníků po specialisty a instruktory. Navštivte naši školu potápění Secret of the sea Diving Center Br

Kolečkové brusle - Kolečkové brusle se v ČR staly za poslední léta velmi populární. Jejich obliba prudce vzrostla jak u žen, tak i mužů.

Konečně koloběžky v krásném designu - Láká vás svézt se na koloběžce, kterou vám budou ostatní závidět? Chcete vlastnit technický klenot v moderním hávu? Pak jsou tu zbrusu nové koloběžky Kostka!

Strana 1   Strana 2   Strana 3  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde