Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



CFS - Czech Football Search - CFS - Czech Football Search http://www.cfs.websnadno.cz

Čenkovice - Ski areál Buková hora - lyža - Lyžařský a rekreační areál Buková hora se nachází v Orlických horách a je vyhledáván celoročně. V zimě pro lyžařský areál, který nabízí sjezdovky, snowpark, snowtubing, lyžařské a snowboardové školy i

Cvičení pro ženy v Chyňavě - Aktuální informace o cvičení pro ženy a nejen to.

cyklo a lyzarske doplnky - Obchod zabývající se prodejem ceškerého cyklistického sortimentu a doplnku na freeskiing

cestování a vybavení do přírody - spacáky stany karimatky a první pomoc. spodní prádlo kalhoty a trička.

Českomoravský fotbalový svaz - jestliže patříte mezi fotbalisty, měli by jste tuto stránku jistě znát...

Český kuličkový svaz - kuličkové turnaje - Český kuličkový svaz organizuje turnaje v kuličkách po celé Čr.

Cyklotrenažéry - Cyklotrenažéry na rozdíl od rotopedů mají rám se závodní geometrií stejný jako u jízdních kol. Cyklotrenažéry mají možnost většího zatížení a intenzivnějších tréninků.

Chelsea - Fotbal je nas svět, žijeme pro fotbal

Cyklistické oblečení - První specializovaný internetový obchod na cyklistické oblečení. Nabízí kompletní oblečení, boty, helmy, dresy, a doplňky pro cyklisty.





CRUSSIS electrobikes s.r.o. - Výrobce elektrokol a koloběžek

Cyklosport Hynek, jízdní kola a přísluše - Prodej a servis pro jízdní kola, rotopedy a další posilovací stroje, již odroku 1990.

Capoeira Mandela - Praha - Capoeira, Fit Brasil a Samba - kurzy pro úplné začátečníky i pokročilé v centru Prahy. Přijďte si protáhnout tělo v rytmu energií nabité Brazílie.

Cvičení a masáže za Vámi do Vaší firmy. - Cvičení na Bosu míčích, masáže, Welness zájezdy, Teambuilding atd. Zajištění cateringových služeb.

Czech Marine s.r.o. - Prodej lodě, lodní motory, nafukovací čluny, motorové čluny, elektrokola, obytné automobily a přívěsy.

Czech Marine - lodě, lodní motory - Prodej, servis a půjčovna lodě, lodních motory, nafukovací čluny, motorové lodě a veškeré příslušenství, které lze k lodi dostat. Nově také nabízíme elektrokola Frisbee a obytné automobily a přívěsy z

CzHokej.cz - Cz Hokej , Extraliga, Onlin - Cz Hokej - Kompletní výsledkový a zpravodajský servis ze světa ledního hokeje. Extraliga, 1.liga, 2. liga, mládež, reprezentace, mistrovství světa, NHL, ostatní evropské ligy, Online přenosy

Citizens CZ & SK Website - česko slovenský website futbalového klubu Manchester City

České firmy: Sportem proti krizi! - 14.07.2010,Praha – Stále více českých firem objevuje novou metodu, jak vyzrát na hospodářskou recesi, posílit motivaci a loajalitu svých zaměstnanců a dát o sobě vědět neotřelým způsobem. Za rozmachem

Cvičení pro těhotné pod dohledem zkušené - V centru Prahy jsme Vám schopni velmi pomoci službami fitness, které se vztahují zejména na protáhnutí celého těla.Podívejte se na naši sestavu powerjógy.

Cvičení Pilates, Hathajóga, Powerjóga - Pilates, Hathajóga, Powerjóga

Cool lyže SkiRAX - Myslel sis, že jsou lyže out? Že jsou jen pro rodiče a svoje prkno bys za nic nevyměnil?

Carvingové lyžování - Blíží se doma zimy a mnoha z nás je zapálených lyžařů, kteří se těší na první sníh. Většina z nás již přešla z klasického lyžování na carving a carvingové lyže. Carving je řezání oblouků po hranách ly

ČT4 Sport online - ČT4 (dříve ČT4 Sport) je sportovní televizní stanice veřejnoprávní České televize. Byla spuštěna 10. února 2006 a nabízí svým divákům přenosy ze sportovních akcí.

Cykloshop ve Východních Čechách - E-shop a kamenné prodejny. Nabízíme jízdní kola, horská, silniční a dětská kola,AUTHOR,SPECIALIZED,KONA,KELLYS,ROCK MACHINE.

Strana 1   Strana 2  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde