KETTLER FITNESS.cz - rotopedy, trenažéry

Už 15 let dodáváme našim zákazníkům výrobky německé značky KETTLER, značky která letos slaví 60 let své historie a za tu dobu si vydobila renomé kvality a špičkových užitných vlastností svých výrobků. V našem sortimentu najdete jak cenově výhodné produkty pro nenáročné použití, tak špičkové trenažéry splňující ty nejvyšší nároky na kvalitu, vlastnosti a komfort.

Jako autorizovaný online obchod s výrobky KETTLER pro ČR Vám garantujeme dodávku oficiálně distribuovaných výrobků zn. KETTLER do České republiky, včetně kompletní originální dokumentace, podrobného českého návodu a potvrzeného záručního listu.

Naše firma patří v současnosti mezi tři největší specializované obchody v ČR, ročně zrealizuje přes 15 000 objednávek po celé republice, k čemuž využívá skladové prostory o celkové ploše 1 200m2 a externích skladů v Praze a Olomouci. Na naší vzorkové prodejně v Liberci lze na ploše 200m2 shlédnout a vyzkoušet široký sortiment rotopedů, crossových trenažérů, posilovacích strojů, běžeckých, veslařských trenažerů a další sortiment.

U všech strojů a fitness trenažérů nabízíme dopravu a montáž po celé ČR zdarma, díky velkým skladovým zásobám mohou být vaše objednávky vyřizovány rychle a bez zbytečných prodlev. Našimi zákazníky jsou soukromé osoby, lidé, kteří si čím dál tím častěji uvědomují cenu svého zdraví, lidé po úrazech i vrcholoví sportovci.

Na stroje KETTLER je poskytována prodloužená 3-letá záruka se značkovým servisem u zákazníka v případě poruchy, stroje tedy není třeba zasílat či vozit na opravu, v případě poruchy na místo dorazí technik a závadu odstraní. Samozřejmostí je u výrobků KETTLER i garantovaná dostupnost náhradních dílů a pozáruční servis.

Na naší prodejně i zákaznické lince je Vám k dispozici kvalifikovaný personál, který Vám ochotně poradí s výběrem stroje vhodného právě pro Váš účel, s ohledem na Vaše tělesné proporce a finanční možnosti.

KETTLER FITNESS.cz - rotopedy, trenažéry Adresa : http://www.kettler-fitness.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: kettler, fitness, rotoped, posilovací stroje, crossový, běžecký, veslovací, tren
Uloženo: 10.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde