Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



Pilates pro zdraví - Pilates jsou cviky, které sestavil joseph Pilates. Jedná se o cvičení, které by mělo umět uzdravit tělo z nemoci a celkově ho posílit, zpevnit a vytvarovat.

Posilňovanie a doplnky výživy - Predaj fitness príslušenstva a širokého sortimentu výživových doplnkov pre športovcov ako proteiny, gainery, atď a to s častými zľavami.

Prodej sportovních potřeb - Prodej sportovních potřeb,vybavení sportovišť,žíněnky,ochranné sítě,míče,florbal,fotbal,volejbal,házená

Profesionální výbava pro sport - Sportování s kvalitním vybavením

PEPPER-Tenis.cz - Informace ze světa ten - Internetový portál pro všechny tenisové nadšence, tenisová škola a sparing.

Půjčovna lodí a ratů Titanic - Půjčovna lodí a raftů TITANIC vám nabízí komplexní vodácké služby na všech řekách v ČR, hlavně na jihu Čech - Vltava, Lužnice, Otava…Organizujeme rodinné, školní i firemní výlety.

Poháry, medaile, kokardy, trofeje - Vyrábíme a prodáváme poháry, sportovní poháry, medaile, kokardy, plakety, diplomy, sošky a trofeje. Nabízíme slevy a nízké ceny s krátkou dodací lhůtou.

Pořiďte na Vánoce dárky od značky Kellys - Kellys Vám nabízí širokou paletu rekreačních, sportovních a závodních kol, určených na jízdu po cestách i necestách, po asfaltu i v terénu.

Posilovna Praha - Obzvláště v zimním období si mnozí z nás kladou za cíl své tělo dostat do formy a shodit nějaké to kilo. V případě, že byste rádi zvolili kombinaci příjemného prostředí s kompletně vybaveným sport-bar

Půjčovna lodí a ratů Titanic - Půjčovna lodí a raftů Vltava nabízí komplexní vodácké služby na všech řekách v ČR, hlavně na jihu Čech – Vltava, Lužnice, Otava… Organizujeme rodinné, školní i firemní výlety.





Posílovací stroje venkovní - Posílovací stroje venkovní, pilates, golf, zdraví,

Poustevníkův sportovní web - Poustevníkův sportovní servis je web zaměřený na kurzové sázení, sportovní statistiky a sportovní zajímavosti ze světa fotbalu, hokeje, biatlonu, cyklistiky.

Půjčovna lodí a raftů Titanic - Půjčovna lodí a raftů TITANIC vám nabízí komplexní vodácké služby na všech řekách v ČR, hlavně na jihu Čech - Vltava, Lužnice, Otava…Organizujeme rodinné, školní i firemní výlety.

Půjčovna mořských kajaků Lipno - Půjčovna mořských (sea) kajaků, katamaránů a pramic na Lipně.

Poľovnícka predajňa - puškohľady, ďaleko - Predaj optiky značiek Pentaflex, Delta Optical, Meopta, Docter a Kahles.

Pořídit či nepořídit běžecký pás? - Chodíte rádi běhat, ale odrazuje vás nehezké počasí? Nutně potřebujete shodit přebytečná kila do plavek a trochu zpevnit postavu? Chcete si udržet fyzickou kondici i v zimě?

Potřebujete pomoc s výběrem batohu Husky - Batohy Husky mají na bocích kompresní popruhy, ať již na přichycení materiálu nebo zmenšení objemu batohu. Batohy mají víko, které je výškově nastavitelné a na všech batozích.

Pořídit či nepořídit stepper? - Konečně už dorazilo prázdniny a vy máte kila navíc? Nebo vám nedovoluje pomerančová kůže vzít si právě koupenou minisukni?

Praktická letní obuv na pláž, to jsou ža - Vyrážíte na dovolenou a ještě nemáte pohodlnou plážovou obuv k moři, ale i na běžné nošení? Nezoufejte, výběr je široký. Vybírat můžete z nejrůznějších značek a široké škály barevného provedení.

Potřebuje nové trendy zimní boty? - Zimní boty, od renomovaných značek Hi-tec, Salomon a New Balance. Se zimními botami od nás, se budete v zimě cítit pořád v teple, nebude Vám vadit ani větší množství sněhu, jelikož všechny zimní boty 

Půjčovna raftů Vltava - Levná půjčovna lodí , kanoí, raftů v Táboře na Lužnici. Ceny od 100,-/loď. Velké slevy, úschova zavazadel, popisy řek, kilometráž řek, pronájem lodí. Kanoe Samba, Vydra, Baraka, raft Colorado, kajaky

Půjčovna kol Specialized - Půjčujeme kvalitní kola Specialized. Nové modely. Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro Fatboy, Turbo, Jett Pro, Epic či jiný model. Půjčovny po celé ČR.

rotopedy - Rotopedy jsou nejoblíbenější trenažéry určené pro aktivní domácí cvičení. Pravidelný vytrvalostní trénink s rotopedy má pozitivní vliv na krevní tlak a snižuje klidový i zátěžový puls.

Rybářské potřeby Párys - Rybářské potřeby pro všechny správné rybáře.Sortiment rybářských potřeb značek Okuma, Colmic, Shimano, Greys, Wychwood, Berkley, Tandembaits, Mikbaits. Akce, slevy a dárky na našem eshopu jen pro Vás!

Rafael Nadal CZ WEB - Web o španělské tenistovi.

Strana 1   Strana 2   Strana 3   Strana 4   Strana 5   Strana 6   Strana 7   Strana 8   Strana 9   Strana 10   Strana 11   Strana 12   Strana 13   Strana 14   Strana 15   Strana 16   Strana 17   Strana 18   Strana 19   Strana 20   Strana 21   Strana 22   Strana 23   Strana 24   Strana 25   Strana 26   Strana 27   Strana 28   Strana 29   Strana 30   Strana 31   Strana 32  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde