Web-Recenze


Sport

A B C D E F G H I J K L M N O P  Q R S T U V W X Y Z ?



Karate info - Český server poskytující informace o aktuální ve světě bojových sportů a zejména karate. Diskuze, články, fotografie, nominace reprezentace a mnoho dalšího.

kuncice-fotbal - To to je web o fotbale v Kunčicích pod Ondřejníkem

Kvalitní termoprádlo Husky za super ceny - Termoprádlo Husky je skvělé funkční prádlo pro aktivně žijící lidi, amatérské i profesionální sportovce a pro všechny outdoorové nadšence. Naleznete zdetermoprádlo vhodné na celoroční využití, termopr

Kite kurz - kiteboarding v exotice - Česká škola, která se specializuje na kiteboarding. Od dubna do července vyučujeme na Kanárech a od září do prosince v Brazílii.

Kurzy potápění - Pořádáme kurzy potápění v Brně. V naší nabídce neleznete možnost absolvovat kurzy potápění od začátečníků po specialisty a instruktory. Navštivte naši školu potápění Secret of the sea Diving Center Br

klub adrenalinových sportů - tandemové seskoky ze 4000m, seskoky s padákem, základní a pokračovací kurzy, výcvik aff.

Kvalitní snowboardy - Jestliže jste tedy taky propadli této úžasné zábavě zvané snowboard, nebo se k tomu teprve chystáte, ponořte se do jejich nabídky a buďte si jisti, že si vyberete to nejlepší, co trh nabízí!

Koně & jezdectví - plno článků z oblasti jezdectví, diskusní fórum, inzerce, animace, citáty, fotogalerie, kvízy, jména koní, ..atd. Zavítejte :-)

KDO JSME A JAK SE V OKOLÍ BRNA BAVÍME ? - Každá nakloněná rovina vede dolů - záleží pouze na tom - odkud se na ni cyklista dívá

Kdesportovat.cz – kam za sportem ?! - Pokud jste si někdy chtěli jít zacvičit, zahrát badminton nebo si zajít na masáže, mohli jste mít problém s tím, jakým způsobem najít nejbližší sportovní centrum.





Kitesurf-board - naše kurzy - Nabízíme kurzy kitesurfingu a windsurfingu pod vedením certifikovaného instruktora s licencí IKO. V zimě se věnujeme výuce lyžování a snowboardingu.

Kite kurz - kiteboarding v exotice - Specializujeme se na kiteboarding v ideálních podmínkách.

Kondiční kickbox - Máte nutkání udělat něco sami se sebou? Osvěžit si své tělo a mysl? Chcete si vybudovat fyzickou kondici, vytvarovat své tělo a zbavit se stresu? Jestli Vaše odpověď zněla alespoň jednou ANO, neváhejt

Kvalitní dětské sportovní kočárky - Jste aktivní a sportovně založení, kteří si libují ve sportovním vyžití a rádi se oddávají chvilkám aktivního odpočinku? S Vaší ratolestí se již nemusíte omezovat!

Kickbox klub - Amatérské stránky zabývající se bojovým uměním

Klub českých turistů Mladá Boleslav - Oficiální stránky Klubu českých turistů Mladá Boleslav

KITE KURZY - Nabízíme super zážitky ! Jedná se o KITE KURZY

Kola a rotopedy - Nabízíme horská kola, trekingová kola a krosová kola, rotopedy, steppery, cyklotrenažéry, crossové trenažéry, veslovací a běžecké trenažéry.

Koupaliště Praha - Horké letní dny se kvapem blíží a možná již nyní hledáte koupaliště v Praze. Na serveru PrahaLive.cz jsme připravili přehled Koupaliště Praha

Kolečkové brusle - Kolečkové brusle se v ČR staly za poslední léta velmi populární. Jejich obliba prudce vzrostla jak u žen, tak i mužů.

Kulečník a stolní fotbal - Internetový obchod, kde si můžete koupit kulečník, stolní fotbal nebo stolní tenis za velmi příznivou cenu a v profesionální kvalitě.

Kupujte Ceresit a pojeďte fandit Česku - Značka Ceresit je opět oficiálním sponzorem MS v hokeji 2011. Letošní šampionát se koná na Slovensku (29. dubna – 15. května 2011 v Bratislavě a v Košicich). Ceresit se jako sponzor MS představil popr

Kiteboarding - Z pestré nabídky využití kitů – řiditelných tažných draků – patří kiteboarding nebo také kitesurfing k celosvětově nejrozšířenější formě tohoto sportu.

Kvalitní termoprádlo vhodné i na lyžován - Již začala zimní sezóna a my bychom měli myslet na svoje zdraví. K tomu, abychom byli stále v teple, nám může rychle pomoci termoprádlo.

Kurzy potápění a škola potápění - Pořádáme kurzy potápění po celém světě. Přípravou na nezapomenutelné zážitky vám bud naše škola potápění.

Strana 1   Strana 2   Strana 3  





MENU Úvod Přidání Editace recenze Pravidla Top recenze - nejnovější - nejlepší - nejoblíbenější Recenze? Podpořte nás O projektu Kontakt Admin
Řazení dle:

Kvality
Stáří
Abecedy

Autoři
Nechte si zhodnotit Váš web našimi autory - napíšeme recenzi Vašeho webu za Vás!

Přispějte i vy - staňte se autorem recenzí!
Odkazy:Partneři


 


Celkem recenzí: 26594



 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde