Cykloshop ve Východních Čechách

Provozujeme e-shop a tři kamenné prodejny ve východních Čechách. Nabízíme jízdní kola, horská kola, silniční a dětská kola, AUTHOR, SPECIALIZED, KONA, KELLY´S, ROCK MACHINE. V naší nabídce naleznete veškeré cyklo příslušenství, dále veškeré cyklistické doplňky (košíky, láhve na kolo, stojánky, blikačky,gripy,pumpičky), cyklo dresy, přilby a cyklo obuv. Velký výběr cyklistických náhradních dílů.
Každá z prodejen má k dispozici špičkově vybavený servis. S proškoleným personálem (pravidelná školení u dodavatelů), Profesionální poradenství je samozřejmostí.

Naše firma má dlouholetou tradici. Svou činnost započal již v r. 1926 pan Václav Pešek. Jeho nástupci, syn Zdeněk Pešek a vnuk Lukáš Pešek, pokračují stále v oboru cyklistiky a v roce 2006 to bylo již 80 let, co je tu firma Veloservis Pešek a syn připravena plnit rozmanité požadavky svých zákazníků.

Od svého začátku firma několikrát změnila své působiště. Nakonec se natrvalo usadila ve Starých Čivicích. Původně pan Václav Pešek začal s opravami jízdních kol. Postupem času firma vyrostla do dnešní podoby, kdy jsou v provozu tři kamenné prodejny a internetový obchod.


Firma prošla několika vývojovými změnami, až k dnešní podobě.


Naší filosofií je dělat maximum pro své zákazníky v co nejvyšší kvalitě.
Cykloshop ve Východních Čechách Adresa : http://www.kola-cykloshop.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: jízdní kola, horská kola, dětská kola, cyklistika, cykloshop, veloservis,
Uloženo: 27.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde