Příjemný rodinný víkend v Třeboni

Krásné a čisté ubytování v centru
Líbilo se mi vybavení apartmánu, kuchyňka malá, avšak naprosto dostačující+ lednička( super). Vynikající čistota, pohodlná postel, Vše OK.
Markéta.

Snadná dostupnost k tur.cestám.Klímatizace v místnosti.Vkusné,moderní zařízení.

Petr

Úžasné ubytování, zařízení vkusné a účelné, zkrátka vychytané. Pan majitel vstřícný a pohodář. Super lokalita, všude blízko, v Třeboni jsme byli poprvé a jsme jí okouzleni
Ivana

Navštívil jsem toho už hodně, ale v téhle cenové relaci to bylo naprosto bezkonkurenční!

Kvalitní materiály i výrobky, až nadstandardní, spousty drobností, které zpříjemní život - když jsou tak je člověk ani nevnímá, ale když nejsou... Naprosté čisto a velice příjemný a ochotný personál!
Václav

Byli jsme velmi spokojeni s nadstandartní ůrovní ubytování i příjemným, vstřícným hostitelem.

Vybavení kuchyňského koutu-malý, ale naprosto dostačující a bylo v něm všechno potřebné. Koupelna zařízená v I.A.kvaltě.,úložné prostory dostačující,nádobí a příborů dostatek. Poloha apartmánu v centru je vynikající.Klimatizace za daných okolností nadstandartní. Opravdu není co vytknout.
Otto

Čekali jsme velmi dobré ubytování, ale skutečnost byla ještě lepší.

Vynikající servis, příjemný a ochotný majitel, vše krásné, nové, vkusné. Nic nebylo rozbité, lužkoviny příjemné, čísté, prostě není co vytknout. Můžeme jen doporučit.
Ilona

Výborné ubytování,všude čisto.

Snídaně v tomto penzionu nejsou,ale je perfektně vybavená kuchyňka včetně lednice,takže to není žádný problém.Navíc obchod s potravinami je pár kroků odtud.Poloha penzionu výborná,na náměstí je plno kaváren,restaurací,cukráren,vše na dosah.Moc se nám tam líbilo,rádi bychom se někdy vrátili,vřele doporučuji.
Marcela

Téměr dokonalé ubytování v samém centru města a ještě k tomu za rozumnou cenu

Do Třeboně jezdíme už leta několikrát ročně. Víceméně pořád hledáme nějaké ubytování, které by bylo trochu na úrovni, a myslím, že jsme konečně našli. Pan majitel je evidentně důsledný a pečlivý, protože s rekonstrukcí domu a jednotlivých apartmánů si vyhrál a dosáhl velmi slušné úrovně. Všechno je čisté a pečlivě udržované. Veškeré vybavení je praktické, moderní a funkční zároveň. Na podlaze je dobře udržovatelný a vizuálně atraktivní vinyl, v koupelně podlahové topení, v pokoji tichá a výkonná klimatizace. V okně je síť proti hmyzu. Za koupelnu bych se nestyděl ani doma. Hodnocení postele je vždy hodně subjektivní záležitost, ale neváhám uznat, že se mi zde spalo nejméně tak dobře než doma. Kuchyňský kout je útulný a šikovně dispozičně vyřešený. Je vybavený pro přípravu jen toho nejnutnějšího, na dovolené se ale většinou nic jiného neočekává. Vysoce oceňuji i ochotu majitele a to, že nám umožnil v poslední den pobytu opustit apartmán až odpoledne, takže jsme se mohli před cestou domů osprchovat po cyklovyjížďce. I společné prostory domu jsou pečlivě udržované a dokonale čisté. K dispozici je také prostorný a dobře zajištěný skládek se stojany a háky na kola.
-RC

Když v Třeboni, tak tady :)

Určitě se jednou do Třeboně vrátíme. A to nejen díky krásnému okolí, ale i perfektnímu ubytování. Pan majitel byl bezvadný, domluva bezproblémová, doporučil v okolí dobré restaurace a v případě potřeby byl k mání na telefonu. Takto si představuji ubytování na dovolené :) Pokoj, vlastně to byla garzonka, byl báječný, čistý, voňavý, přímo na náměstí, jako by byl po rekonstrukci.
Jan

Toto ubytování můžu doporučit všem, kteří hledají ubytování v Třeboni a okolí.

Velký a čistý apartmán včetně koupelny. Moderní zařízení a terasa.
Lubomír

Celkový pobyt byl velice příjemný v krásném a čistém pokoji. Mile nás překvapilo i vybavení kuchyňky. Také ochota pana majitele byla perfektní. Doporučil nám výborné masáže, se kterými jsme byli také velmi spokojeni. Určitě se rádi vrátíme!
Kulhánkovi
Příjemný rodinný víkend v Třeboni Adresa : http://www.apartmany21.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování Třeboň, penzion Třeboň, apartmány Třeboň, ubytování v Třeboni
Uloženo: 21.11.2018
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde