Dovolená ve Španělsku

Jistě všichni rádi jezdíte v létě na dovolenou. Opalovat se, slunit se, koupat se a užívat si zasloužené volno. Dovolená na Slovensku je krásná, ale spíše pro seniory, Chorvatsko a Itálie jsou také krásné, ale už trošičku „ohrané“. Ale kam tedy na dovolenou? Rozhodně do Španělska. Krásné písčité pláže, luxusní hotely, oblíbené turistické destinace, a hlavně krásné (hlavní) město Madrid. Ale jsou tu i další krásná města, která rozhodně stojí za navštívení – Barcelona, Costa Brava nebo například krásné a historické město Sevilla.

Na dovolené ve Španělsku si přijdou na své děti, dospělí a dokonce i senioři, kteří můžou celý den „prolézat“ krásné a historické památky, kterých je ve Španělsku opravdu hodně. Malé děti si budou hrát na dokonale čisté, krásné a písčité pláži, stavět hrady z písku a cákat se na kraji Středozemního moře. Jejich rodiče je budou sledovat z pohodlného křesílka pod slunečníkem přímo na pláži, budou se osvěžovat exotickými drinky a užívat si zasloužených pár dní volna – dokonalé, neříkáte? Teplota ve Španělsku je naprostá paráda, v létě se pohybuje okolo 30 až 35°C (ve stínu). Ale naleznou se i taková místa (již zmiňovaná Sevilla), kde se teplota může vyšplhat až na neuvěřitelných 50°C.

Ceny zájezdů do Španělska se pohybují v rozmezí od 8 000Kč do 20 000Kč. Samozřejmě, že se najdou i zájezdy za 50 000Kč, které obsahují prezidentské apartmá, snídani do postele a spousty dalších věcí. Například slušná cena je pro zájezd do Hotelu Gran Garbi Mar v termínu od 16. 08. 2009 do 21.08.2009 s polopenzí za 7 200Kč/osoba. Samozřejmě, že existují množstevní, nebo slevy na děti, které jsou rozpočítány podle jejich stáří.

Pokud tedy sháníte krásnou letní dovolenou, chcete si užít sluníčka, krásných písčitých pláží, teplého moře a krásného počasí, rozhodně se zaměřte na dovolenou ve Španělsku. Krásné historické města, romantické procházky po pláži při západu sluníčka, ale i noční diskotéky, krásné slečny atd.

Pokud si chcete přečíst o prosluněném Španělsku více, rozhodně navštivte stránky http://www.dovolenavespanelsku.cz/, kde se dozvíte spoustu informací o historických městech, ale i o dalších krásných místech Španělska, které by byl hřích nenavštívit. Dozvíte se informace o ubytování, počasí, městech a dalších věcech, které Vás jistě zajímají.

Dovolená ve Španělsku Adresa : http://www.dovolenavespanelsku.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, ve španělsku
Uloženo: 26.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde