Hotel Nošovice ubytování Nošovice

Příjemný hotel Nošovice nabízí ubytování v celkem sedmi pokojích a jednom apartmánu s kuchyňkou. Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové.
Hotel ubytování Nošovice hotelové služby:
Hotel Nošovice je hlídán bezpečnostní agenturou a v celém objektu je protipožární signalizace. Parkování vozidel se nabízí přímo před hotelem a dveře domácím mazlíčkům jsou také otevřeny. Pro nejmenší návštěvíky je k dispozici dětské hřiště s atrakcemi a pískovištěm, pro společenské, firemní setkání či svatby zase prostory hotelové restaurace, výčepu a salonku s doprovodnými službami včetně výzdoby prostor a zařízení teplé či studené kuchyně. Cena za pohodlné ubytování v hotelu Nošovice již zahrnuje snídani.

Nošovice ubytování hotel okolí, volný čas:
Ve volném čase se nabízí prohlídka nošovického pivovaru Radegast, návštěva Frýdeckého zámku, hradu Hukvaldy či Štamberku, nebo výlety do okolního Polska a Slovenska. Pro milovníky sportu budou při ubytování v hotelu Nošovice k dispozici cyklostezky v okolí, tenisové kurty, golf, aquapark, přírodní koupání v Žermanické přehradě či lyžařské vleky a běžecké tratě na nedaleko vzdálené Morávce.

Hotel Nošovice ubytování Nošovice Adresa : http://www.hotel-nosovice.a-ubytovani.eu/Nosovice.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Nošovice,ubytování,Nošovice,Nosovice,Nosovice,ubytovani
Uloženo: 21.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde