Hotel Rous ubytování Plzeň

Nadstandartní hotel Rous nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a jednom apartmánu. Pro handicapované hosty je k dispozici bezbariérový pokoj.
Nadstandartní hotel Rous nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a jednom apartmánu. Pro handicapované hosty je k dispozici bezbariérový pokoj. Součástí každého luxusního pokoje hotelu Rous je vlastní sociální zařízení s vanou, sprchovým koutem, fénem, bidetem a značkovou kosmetikou, televizor se satelitním příjmem, telefon, trezor, minibar a samozřejmostí je také možnost připojení k vysokorychlostnímu internetu. Snídaně jsou již zahrnuty v ceně za ubytování a jsou podávány v hotelové kavárně Caffé Emily, nebo na venkovní terase na městských hradbách s úžasným výhledem.

Ubytování hotel Rous Plzeň hotelové služby:
Hotelová recepce Rous poskytuje sekretářské, informační, směnárenské a poštovní služby, rezervuje vstupenky na kulturní akce, letenky a jízdenky a samozřejmostí je také zajištění taxi služby. Hotel Rous dále disponuje plně vybavenými konferenčními salónky pro pořádání firemních prezentací, seminářů a školení, kde lze snadno zajistit příjemné prostředí pro 18, 40 nebo 70 osob. Dveře hotelu Rous jsou otevřeny také domácím mazlíčkům, akceptace platebních karet je samozřejmostí a na požádání lze také zapůjčit dětskou postýlku či zajistit přistýlku. Prostory pro kuřáky jsou v hotelu vyhrazeny. Luxusní hotel Rous je jediným hotelem pyšnícím se pivem své vlastní značky. Je jím originální kvasnicový ležák plzeňského typu Světlý Rous a Tmavý Rous, vyráběný podle starobylé receptury.

Rous Plzeň ubytování hotel historie:
Hotel Rous vznikl přestavbou měšťanského domu, jehož historie sahá až k počátkům založení města Plzně v roce 1295. V domě byly zachovány původní stavební prvky jako klenby, kamenná ostění atd. Základní půdorysná dispozice zůstala rovněž stejná. K nejzajímavějším vlastníkům patřil šílený obchodník se střižním zbožím, který v podkroví tohoto domu provozoval první plzeňský veřejný dům. Za to byl roku 1789 veřejně pranýřován v prostoru před plzeňskou renesanční radnicí.
Hotel Rous ubytování Plzeň Adresa : http://www.hotel-rous.ubytovani-cz.info/Plzen.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Rous,ubytování,Plzeň,Plzen,ubytovani
Uloženo: 16.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde