Hotel Montenegro ubytování Bruntál

Luxusní hotelová restaurace poskytuje své služby denně od 07.00 do 23.00 hod. s tuzemskou kuchyní, italskou kuchyní (pravá pizza z kamenné pece na přírodní dřevo a veškeré druhy těstovin) a mediteránskou kuchyní.
Bruntál ubytování Hotel Montenegro relaxace :
V nabídce pro ubytované klienty v bruntálském hotelu je zahrnut i relaxační program, infračervenou kabinu s CD a rádiem dále pak saunu, vhodnou i pro kardiaky a astmatiky a hydromasážní vanu s rádiem - Whirpool. Dále si můžete objednat na recepci masáže či služby pedikérky.

Ubytování Bruntál Hotel Montenegro památky a vyžití :
Bruntál nabízí nespočet cenných památek např. renesanční zámek z 15. století, farní kostel Nanebevzetí Panny Marie ze 13. století, komplex kostela a kláštera piaristů, centrální hřbitovní kaple sv. Michala z roku 1674 a barokní kostel Panny Marie Pomocné na Uhlířském vrchu z roku 1755 a mnoho dalších staveb. V blízkém okolí se také nabízí spousta příležitostí pro horskou turistiku a lyžování (Praděd, Karlova Studánka atd.). Pro kulturní a společenské vyžití naleznete např. městské divadlo, kulturní středisko, moderní kino Centrum, výstavní síně v Muzeu či v Galerii V kapli, dále fitcentra, kryté i venkovní koupaliště, solné jeskyně, tenisové kurty či zimní stadion.

Hotel Montenegro ubytování Bruntál Adresa : http://www.hotel-montenegro.i-ubytovani.info/Bruntal.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Montenegro,ubytování,Bruntál,Bruntal,ubytovani
Uloženo: 07.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde