Apartmán Thalia ubytování Karlovy Vary

Moderní apartmány Thalia poskytují komfortní ubytování přímo v centru Karlových Varů. V každém podlaží hotelu Thalia se nachází jeden apartmán pro 2 - 4 osoby s možností přistýlek. Součástí hotelu jsou také apartmány z kategorie LUX.
Thalia apartmány Karlovy Vary ubytování hotel služby:
Součástí pohodlných apartmánů Thalia není restaurace, možnost stravování je vlastní a slouží k tomu kompletně zařízené kuchyně. Pro náročnější klientelu se nabízí stravování v okolních restauracích. Samozřejmostí je parkoviště, praní a žehlení prádla a nabízí se možnost zapůjčení automobilu, nebo masáže. V apartmánech Thalia je možnost využít nabídky lázeňských pobytů, či jen tak přespat u příležitosti pracovní cesty. Apartmány jsou také vhodné pro ubytování rodin s dětmi.

Ubytování hotel Thalia apartmány Karlovy Vary volný čas:
V okolí moderních apartmánů Thalia se nabízí mnoho možností, jak strávit volný čas. K dispozici jsou běžecké tratě, bowling, cyklostezky, disko, divadlo, fitness centrum, golf, historické památky, houbaření, jezdecký klub, koupaliště, krytý bazén, nákupní možnosti, squash, tenis, nebo živá hudba. Hotel Thalia zajišťuje mimo jiné výlety po celé České republice automobilem s klimatizací, transfery na letiště, či tradiční léčebné procedury v balneoprovozu “Zámecké lázně“. Apartmány Thalia svojí polohou nabízí jedinečné možnosti procházek v lázeňských lesích, v dosahu jsou tenisové kurty i golfová hřiště. Pobyt je ideální spojení soukromí, odpočinku a léčení s přihlédnutím k biorytmu a přáním každého jednotlivce.

Apartmán Thalia ubytování Karlovy Vary Adresa : http://www.apartman-thalia.s-ubytovani.eu/Karlovy-Vary.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Apartmán,Thalia,ubytování,Karlovy,Vary,ubytovani
Uloženo: 03.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde