Levné ubytování v Chorvatsku

Troufáme si říct, že když navštívíte webové stránky www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz , budete mile překvapeni jak skvěle je zde prezentováno Chorvatsko a ubytování v jeho letoviscích. Najdeme zde základní geografické informace o Chorvatsku, jaké zde panuje počasí a v neposlední řadě, jaké doklady potřebujeme při cestě do Chorvatska, kolik potravin si můžeme dovést sebou, aktuální ceny pohonných hmot nebo kurzy měn.
Webovou stránku UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz lze považovat za jeden z největších katalogů nabídek levného ubytování v Chorvatských letoviscích. Rezervaci ubytování lze provést přiloženým formulářem u každého objektu nebo telefonicky. V případě jazykové bariéry Vám provozovatelé webových stránek UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz zdarma pomohou s překlady vašich dotazů, popřípadě je možno poslat dotaz přes ICQ pro okamžité vyřízení. Protože si zákazník rezervuje ubytování sám, bez zprostředkovatele, cena pobytu je nižší o provizi, která by mu byla vyplacena a lze takto ušetřit i více jak 30% z cen obvyklých u cestovních kanceláří.
Majitel apartmánu většinou do tří dnů pošle odpověď, zda má volno nebo nikoli. Pokud je vámi uvedený termín volný, majitel ve většině případů vyžaduje zálohu ve výši 10% - 50% celkové částky. Peníze lze majiteli zaslat třemi způsoby. Rychlým převodem peněz službou Western union, potom v hotovosti přes Českou poštu, služba Eurogiro a samozřejmě na bankovní účet majitele.

V prvé řadě na webové stránce www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz máme rozdělení Chorvatska na jednotlivé destinace, a to Istrie, jižní, severní a střední Dalmácie, Kvarner a Dubrovník. V případě, že si klikneme na jednu z těchto destinací zobrazí se nám mapa oblasti s krátkým komentářem. Dále zde nalezneme města, ve kterých je možno se ubytovat. Navíc si u jednotlivých letovisek můžeme přečíst o jejich historii, o městech, která se zde nacházejí, o zajímavostech a klimatu. Najdeme zde také seznam měst ve kterých je možné se ubytovat a máme zde i uveden počet objektů ubytování v soukromých apartmánech či pokojích. A nyní můžeme jen vybírat, které ubytování nám co nejlépe vyhovuje. V případě, že si vybereme stačí vyplnit do formuláře jen počet osob, jak daleko nebo naopak blízko chceme mít k moři a kolik chceme dát za jednu noc. Ceny jsou uvedeny v eurech. Ten, komu nestačí jen fotografie apartmánů, v sekci zvláštní nabídka jsou k dispozici videa vybraných domů, ale také vybavení jednotlivých apartmánů.

Když si na webové stránce UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz vybereme apartmán, můžeme si zjistit co vše majitel poskytuje a za jaké ceny. Rovněž zde najdeme i takové informace, jak daleko se nachází pošta, čerpací stanice, obchody a jak blízko máme k moři.
V neposlední řadě nám webové stránky UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz nabízí také tzv. LAST MINUTE nabídky, kde majitelé apartmánů nabízejí ještě výhodnější ceny za ubytování na posledních chvíli.
V případě, že se rozhodneme strávit dovolenou v hotelu se vším komfortem, který k dovolené patří, v sekci zvláštní nabídky můžeme nalézt seznam hotelů nejen v Chorvatsku, ale také v Bosně a Hercegovině, Černé hoře a Slovinsku.
Další informace, které nám webová stránka UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz nabízí jsou ty, které se týkají dopravy. Ať jedeme vlastním autem nebo pravidelnou autobusovou linkovou dopravou. Pokud budeme cestovat vlastním autem, pak na webových stránkách UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz nalezneme síť dálnic a silnic s dálničními poplatky, aktuální ceny pohonných hmot a výše pokut v případě, že uděláme nějaký přestupek. V případě, že se rozhrneme cestovat autobusem, nalezneme na webových stránkách UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz jízdní řády a samozřejmostí je zajištění rezervace z pohodlí domova přes internet.
Pokud se rozhodnete sami vycestovat do Chorvatska, vřele doporučujeme webové stránky www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz . Tyto stránky mají skvělou grafiku, jednoduché vyhledávání a dovíme se vše potřebné. V klidu domova si můžeme vybrat takovou destinaci, která nám nejlépe vyhovuje. A to nejdůležitější? Proč bychom měli platit někomu za zprostředkování, když jde všechno zařídit přímo s majitelem apartmánu.
Levné ubytování v Chorvatsku Adresa : http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Chorvatsko, dovolená Chorvatsko, ubytování Chorvatsko, apartmány Chorvatsko
Uloženo: 27.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde