ubytování Tatry dovolená Slovensko

Slovensko ovplývá termálními prameny, jeskyňemi a přírodními krásami. <strong>Ubytování Tatry</strong> spesřtí dovolenou v nejhezčí části Slovenska Demänovskými jeskyňemi, Belianskou, Važeckou jeskyní a množstvem jaskyň přístupných jen se speleologem. Objevte možnosti hor, vodních nádrží, památek.
Naše apartmany nabízejí dovolenou na Liptově. Vhodní ubytování Tatry může být právě u nás. Ubytování na vyžší úrovni a poloha blízkych vleků, restaurace, obchodu. Vodní nádrž a dva aqua parky, Jasná, Chopok, skanzemy můžete navštívit do 15 minut.
Vhodnost naší nabídky pro skvělou dovolenou představuje zejména poloha apartmanu, jeho vybavění, cena a blízké přírodní i nově postavěné atrakce. Právě o techto možnostech se můžete dozvědet na dalších stranách, kde se dostanete přes odkazy níže. Dovolená hory právě v naší oblasti se stává vyhledávanou kůli množství atrakcí dosažitelných do nekolika minut autem od ubytování. Spomenu dva aquaparky, více lyžařských středisk v okolí, termální a obyčejné koupalište, služby turistického ruchu.
ubytování Tatry dovolená Slovensko Adresa : http://www.ubytovanietatry.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování tatry, dovolená slovensko, tatry, slovensko, dovolená, ubytování
Uloženo: 27.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde