Luxusní vlakové zájezdy

Přeměňte své sny o dovolené v realitu!
Cestování luxusními vlaky po planetě Zemi je jedinečná možnost jak poznávat krásy přírody, historii a kultury v příjemném prostředí, obklopeni pohodlím a maximálním komfortem. Cestovní kancelář DOVOLENÁ SNŮ s.r.o. se jako jediná specializuje na tyto poznávací cesty vlaky, jejichž krédem je pětihvězdičková úroveň služeb hotelu na kolejích. Jestliže patříte k náročným cestovatelům a již Vám nevyhovuje klasické cestování, je toto nová možnost právě pro Vás.

Zvolíte-li jeden z námi nabízených programů, čeká Vás jedinečný netradiční zážitek, kterým zajisté uchvátíte své přátele, a zůstane Vám navždy ve vzpomínkách. V ceně programu máte nejenom pohodlné cestování luxusními kupé, možnosti výletů či aktivit, ale i vynikající jídlo, posezení nad sklenkou vína a večerní zábavu. Pokud jste dosud chtěli poznávat daleké kraje čekalo vás vždy nepříjemné kodrcání autobusem, hodiny čekání na přelety, neustálé stěhování z hotelu do hotelu nebo jen omezené poznání dané země. Toto vše vám odpadá, protože vaším útočištěm se stane kupé s pohodlnými lůžky a vlastním soukromím v moderním i tradičním provedení. V každém muži se skrývá malý kluk, který snil o cestě majestátním historickým vlakem. Proč si tento sen nyní nedopřát a uchvátit takto i svůj milovaný protějšek.

Kdo by nechtěl poznávat v pohodlí vlaku jižní části afrického kontinentu, projet Kanadu nebo USA od Atlantiku k Pacifiku, stylově si užít Mexika, prohlédnout si Evropu z jiného pohledu, bez obav poznávat Indii. Nesmíme zapomenout ani na Austrálii, Peru, Čínu, Tibet, Vietnam, Thajsko, Malajsii, Singapur nebo Rusko. Vlastní koupelna, denně měněné ručníky, snídaně do postele, jedinečné panoramatické výhledy, připojení k internetu, televize s DVD, starožitný nábytek, ochotný personál, to vše je cestování luxusními vlaky. Samozřejmě lze vybírat dle jednotlivých vlaků a kategorií ubytování. Výlety a aktivity jsou perfektně organizovány, a to jak procházky, vyhlídkové lety soukromými letadly, helikoptérou a dokonce i balónem, potápění, golf i mikrobusové vyjížďky do přírodních rezervací.

Představení cestovní kanceláře DOVOLENÁ SNŮ s.r.o.
Specializovaná cestovní kancelář Dovolená Snů s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností s cestovním ruchem a požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Jsme připraveni nabídnout vám ty nejlepší a zároveň nevšední služby. Samozřejmostí je pojištění cestovní kanceláře proti úpadku, proto naše společnost má uzavřenou pojistnou smlouvu u Europaische Resiseversicherung AG prostřednictvím Etics ITP, s.r.o..

Každý z nás má jiné představy, sny a standard, proto ke každému z klientů přistupujeme individuálně. Protože velká většina z vás je časově zaneprázdněna, nebo dáváte přednost pohodlí, rozhodli jsme se neubírat vám čas cestou za námi. Proto veškerá komunikace je založena na telefonické a elektronické komunikaci, což umožňuje snížit naše náklady, a tím zlevnit vaši dovolenou. Zároveň jsme si vědomi, že náročnost plánování této cesty je velice vysoká a proto ve složitějších případech přijedeme za vámi, abychom mohli doladit možnosti a najít ideální program vaší dovolené snů. Schůzku si dohodneme dle vašich časových možností u vás doma nebo v kanceláři, kde si vyberete vlakový program a na něj navazující služby, jako jsou letenky, ubytování v hotelech před a po cestě, prodloužení pobytu třeba pobytem u moře, transfery, cestovní pojištění, víza, půjčení auta a tak dále.

Incentiva, chartery a speciální příležitosti
Luxusní vlaky přímo vybízí podnikatele a managery k úvaze nad oceněním svých zaměstnanců, jejich motivací či upevnění si vztahů se svými obchodními partnery. Zajišťování incentivního cestování je tedy neodmyslitelnou naší službou pro firemní klientelu. Pro větší skupiny, a to jak firemní či soukromé, je možné u mnoha vlakových společností dohodnout pronájem celého vlaku.

Svatební cesta, životní jubileum, oslava pracovního úspěchu, to vše jsou události jež zaslouží jedinečné zážitky, a ty jsme ochotni vám zařídit. Ať již se bude jednat o vaše líbánky nebo dárek pro někoho blízkého, budete zajisté spokojeni s kvalitou služeb i z drobností určených k těmto příležitostem poskytovaných jako bonus pro vás, nadšené cestovatele.



Luxusní vlakové zájezdy Adresa : http://www.dovolenasnu.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: luxusní vlak, dovolená, vlakové programy, Indie, Čína, USA, JAR, Kanada
Uloženo: 09.07.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde