Katalog kempů ČR - více než 730 kempů

Internetový katalog kempů – do kempu snadno a rychle

Do českých kempů jezdí každoročně okolo čtrnácti procent Čechů. To je více než milion lidí. A vychází-li během hlavních prázdnin počasí, toto číslo ani v posledních letech nijak významně neklesá. Pro všechny kempaře máme proto dobrou zprávu – najít na internetu požadovaný kemp je nyní ještě jednodušší a spolehlivější.

Nový kempinkový server www.katalog-kempu.cz je internetovým doplňkem tradičního originálního tištěného katalogu Kempy v České republice a jeho hlavním účelem je poskytovat o českých kempech vždy aktuální a ověřené informace. V současné době obsahuje informace o více než 730 kempech, tábořištích a chatových osadách ze všech koutů Čech a Moravy (nově i Slovenska) a je tak již od svého spuštění suverénně největším katalogem ověřených českých kempů na našem internetu. Počet kempů v katalogu navíc průběžně narůstá.
Jako moderní katalog po vás nevyžadujeme zdlouhavou registraci a přihlašování, ani žádné osobní údaje. Nemusíte se tak zdržovat zadáváním přihlašovacích údajů a hesel, ani se bát nevyžádané reklamní pošty. Informace jsou dostupné všem - bez rozdílu. O stránkách navíc můžete říci i svým zahraničním známým – katalog je dostupný ve čtyřech jazycích.

Méně času na internetu = více času na odpočinek

Naším cílem není přinášet vyčerpávající údaje o kempech a jejich okolí – ty si jistě v případě zájmu najdete přímo na webových stránkách kempu. Chceme vám raději podat opravdu důležité a především přehledné a aktuální informace, ve kterých se snadno zorientujete a kterým můžete důvěřovat.
Vyhledávání v katalogu je navrženo tak, aby každého návštěvníka co nejkratší cestou dovedlo k požadovanému výsledku. Na stránku každého kempu se můžete dostat například zadáním jeho unikátního kódu (v tištěném katalogu) do odpovídajícího pole na hlavní stránce. Kempy je však samozřejmě možné hledat i podle klíčového slova, názvu, kraje, vybavení či jeho zaměření.

Zaměření kempu je totiž dalším z mnoha našich originálních řešení. Cyklisté, rybáři, rodiny s dětmi, vodáci, pejskaři, turisté, tělesně postižení a další – ti všichni si mohou kemp vybrat přesně podle svých požadavků. Nehledejte vhodné kempy mezi záplavou dalších – prostě si řekněte, jaký chcete. Z navržených kempů už si jen vyberete ten nejlepší pro vás.

O kvalitě kempu rozhodujete i vy!

Byli jste v některém kempu spokojeni, nebo naopak zklamáni? Dejte to provozovateli i dalším kempařům najevo! Ohodnoťte každý kemp hvězdičkami podle vašeho uvážení, nebo se k němu v diskusi vyjádřete. Vaše názory budou sloužit všem. Cenzuru u nás nevedeme.

Věříme, že moderní katalog kempů musí být vystavěn na důvěryhodných informacích, přístupný všem bez nutnosti registrace, rychlý a přehledný a musí žít vlastním životem. Katalog-kempu.cz takový je. Přesvědčte se sami!
Katalog kempů ČR - více než 730 kempů Adresa : http://www.katalog-kempu.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: kemp,kempy,kempink,autokemp,autokempink,chata,chatky,chatová,osada,tábořiště
Uloženo: 08.05.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.5
Hodnocení webu: 4.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde