A - Z o Chorvatsku - CK Dalmacijatour

Jsme cestovní kancelář a jako taková jsme pojištěny proti úpadku dle zákona č.159/1999.
Vzhledem k tomu že jsme chorvatská C.K. a že jsme uz několik let neměnily ceny, dovolujeme si jsme Vám schopny zajistit ubytování za přijatelných podmínek. Zajistíme ubytování i v lokalitách ( hotelech, apartmánech a kempech ) který jsou i mimo naši nabídku, lokality které nenabízí žádná CK na českém trhu, městečka kde najdete naprostý a opravdový klid pro svůj zasloužený odpočinek, stejně jako i turisticky známé lokality. Máte možnost si vybrat jaké kolliv místo v Chorvatsku a zajistíme ho za nejdostupnější možnou cenu.



Pokud plánujete strávit třeba i dvou - týdenní pobyt, doporučujeme zkombinovat dvě lokality z naši nabídky tj. po týdnu se přemístit na jinou lokalitu, a tím poznat více z krás, které nabizí chorvatské pobřeží.

Každý naš klient obdrží:
- prospekty okolí a brožuru o Chorvatsku zdarma
- automapu Chorvatska s novou dálnici zdarma
- informace o cestovních poplatcích
- tipy na výlety
Navíc, každý klient má jistotu: kromě toho že jsme pojišťěni proti úpadku C.K., každý klient dostane telefonické spojení na apartmán, kemp nebo hotel aby měl jistotu že je očekáván.

Chorvatsko - adrenalinové sporty, rybaření,rafting, climbing, big game fishing, paintball, canyoning, canoe kayak, horseback riding, mountain bike, falcon centre, robynzonska a agro dovolená v samostatných domech na samotě...

Bezkonkurenčně nízká cena je zapříčiněná díky přímím smluvním vztahům mezi námi a poskytovateli služeb ubytování v Chorvatsku. Na základě toho si můžeme dovolit snížit cenu na nejnižší možnou míru, aniž by to bylo na úkor úrovně ubytování.


Rádi Vám poradíme - na cestu dostanete zcela zdarma itinerář cesty, automapu Chorvatska, doporučíme Vám, kde jsou v okolí místa Vašeho pobytu zajímavosti na půl nebo i celodenní výlety ( historické a kulturní památky, přírodní zajímavosti, výlety lodí atd.).

V nabídce míme přes 40 lokalit, ale také jakékoliv místo v Chorvatsku ( dle Vašeho přání ). Zastoupená je jak Istrie a Makarská riviera, tak hlavně lokality které nenabízí žádná jiná C.K. Jsou to lokality ideální pro Váš odpočinek, mimo rušná střediska, a přece tak blízko jim, že se tam ocitnete už za asi 10 minut autem.

Rádi se Vám budeme věnovat - podáme Vám maximální informace o Chorvatsku ( národní jídla, typické suvenýry, poplatky na dálnicích apod. ), u nás poznáte opravdovou chorvatskou pohostinnost, budete mít možnost ochutnat domácí rakijí ( kořálka ), ořechovici, víno, travarici a jiné dobroty.

Naše pracovní doba je od pondělka do pátku od 9-12 a 13-18 a po předchozí telefonické domluvě na uvedených telefonních číslech dokonce i 7 dní v týdnu od 8 - 20 hodin. V případě že Vás nějaká lokalita zaujme, prosím kontaktujte násě na uvedených číslech a domluvíme si termín Vaší návštěvy, nebo odešlete e-mail s poptávkou ( předběžnou objednávku ).


Pokud klient má možnost příspěvku na dovolenou u svého zaměstnavatele, je možné zálohu a nebo celou částku zaměstnavateli fakturovat. Doufáme, že pro Vás budou tyto informace prozatím dostatečné a že se s důvěrou na mně obrátíte.
V úctě,

Tomislav Vojnović - majitel CESTOVNÍ KANCELÁŘE DALMACIJATOUR

C.K. DALMACIJATOUR: VAŠE SPOLEHLIVÁ A LEVNÁ DOVOLENÁ V CHORVATSKU.

PŘIJĎTE K NÁM DO RODINNÉ FIRMY OCHUTNAT DOMÁCÍ CHORVATSKOU TRAVARICI A SLIVOVICI A ZAŽIJETE OPRAVDOVOU CHORVATSKOU POHOSTINNOST.


A - Z o Chorvatsku - CK Dalmacijatour Adresa : http://www.dalmacijatour.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Chorvatsko Dalmácie dovolená apartmán hotel kemp ubytování
Uloženo: 11.10.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde