Ideální dovolená na Slunečném pobřeží

Na Slunečném pobřeží potkáte turisty z různých zemí, především z Ruska, Německa i Anglie, ale také spoustu Čechů a Slováků. Mladí lidé sem přijíždějí s cílem si odpočinout od každodenního stresu a především, pobavit se. Všudypřítomné noční kluby a bary jim zajišťují dovolenou se vším všudy a skvělou zábavu v nočních hodinách.
Na druhou stranu je letovisko také vyhledávaným cílem pro rodiče s dětmi. Pískové pláže jsou obrovským lákadlem a celé Slunečné pobřeží je jedna velká pláž, dlouhá okolo 8 kilometrů. Celá délka pláže se dělí pomocí místních názvů na menší úseky, vám však bude stačit znáz Cacao Beech, srdce Slunečného pobřeží, kde párty nikdy nekončí.
Pozvolný vstup do moře děti jistojistě zabaví, takže mohou rodiče nerušeně odpočívat a oddávat se klidu, který se jim jinak pravděpodobně nedostává. Na pláži, které jsou zde výhradně pískové, se dá najít nepřeberné množství mušliček, ulit a sem tam i hvězdice. Hotely často disponují také minikluby, kam se mohou děti „odklidit,“ a to potom rodiče teprve děkují nebesům za Slunečné pobřeží.
Podnebí je typické Středozemní – teplé, s příjemným vánkem od moře. Teploty se v letních měsících pohybují okolo 30, výjimečně 35, stupňů Celsia, teplota vody není o moc nižší, zhruba 27 – 28 stupňů. Tak akorát aby vám ve vodě nebylo moc velké teplo ani zima. Především na začátku sezóny v květnu počítejte s občasným mírným větříkem, který vytváří příjemné vlnky. Podívejte se na aktuální počasí v Bulharsku.
Turistická sezóna začíná v květnu a končí na konci září. Některé hotely fungují i mimo tyto měsíce, ale nevyplatí se do letoviska jezdit, zpravidla bývá vše zavřené. Otevřený mimo sezónu je jeden velký supermarket, pár restaurací a aquapark. Pokud pojedete mimo sezonu, je lepší jet pár kilometrů na jih do Nessebaru.
Ideální dovolená na Slunečném pobřeží Adresa : http://bulharsko-slunecne-pobrezi.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Bulharsko, Slunečné pobřeží
Uloženo: 25.09.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde