Slevy na zájezdy do Chorvatska

Už jste začali přemýšlet o tom, kam vyrazíte v létě na dovolenou? Pokud chcete své volné dny strávit u moře, zajeďte si do Chorvatska. Mezi jeho největší přednost patří to, že je od nás vzdálené jen několik hodin jízdy autem či autobusem. Ráno v klidu vyjedete z domova a odpoledne již můžete dovádět v moři, což ocení především rodiny s menšími dětmi. Neváhejte, využijte slevy na pobyty v Chorvatsku a objednejte si dovolenou již nyní!

Pro rodiny s dětmi je nejvhodnější ubytování v apartmánech. Vybírat můžete moderně vybavené apartmány s výhledem na moře a v těsné blízkosti pláže, nebo můžete zvolit méně luxusní a tím také levnější apartmány. Tento způsob ubytování je dnes mezi turisty nejoblíbenější a plní nejvíce potřeby dnešních návštěvníků Chorvatska, protože dávají možnost vlastního vaření a opravdového soukromí. Navíc můžete volit mezi apartmány soukromými nebo apartmány v penzionech. Samozřejmostí je možnost wi-fi připojení zdarma. Je jen na vás, která varianta vám nejlépe vyhovuje. Proto déle nečekejte a využijte slevy na pobyty v Chorvatsku!

Dovolená v Chorvatsku s dětmi

Apartmány najdete po celém území Chorvatska – na ostrově Pag, Krk, Rab, Brač a dalších, ale také na Makarské nebo Omišské riviéře. Některé apartmány disponují také vlastními bazény, což uvítají obzvlášť rodiny s malými dětmi. Pro děti je zde připraveno také mnoho způsobů zábavy, jako jsou tobogány, houpačky a další. Večery můžete trávit v zahradě, kde si můžete sami připravit grilovanou rybu nebo jinou pochoutku. Jednejte rychle, využijte slevy a vydejte se na letní dovolenou do Chorvatska!
Některé apartmány mají vlastní vstup do moře, což oceníte obzvlášť ve vrcholné sezoně. Pláže tu jsou převážně kamenité nebo oblázkové, ale najdete tu i písčité s pozvolným vstupem do vody, což je ideální obzvlášť pro děti nebo seniory. Je zde i možnost zapůjčení lehátek a slunečníků. Na dovolené u moře si každý přijde na své, a proto již na nic nečekejte, využijte slevy na dovolenou v Chorvatsku a užijte si perfektní dovolenou!

Slevy na zájezdy do Chorvatska Adresa : http://www.newtravel.cz/chorvatsko/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, Chorvatsko
Uloženo: 07.07.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde