Jak ušetřit za dovolenou v Česku?

Máte dítě školou povinné? Potom je nejvyšší čas naplánovat program na jarní prázdniny. Na konci ledna děti přinesou vysvědčení a během února nebo března si budou moci na týden odpočinout od školních povinností. Nemůžete-li mít volno společně s dětmi, potom se nabízí příměstské tábory, které připraví pro vaše děti bohatý zábavný program během celého týdne. Tyto tábory jsou určeny dětem od 6 do 15 let. Ráno před odchodem do práce svého potomka předáte zkušeným profesionálním instruktorům a odpoledne po práci si ho vyzvednete. Děti mají během celého dne zajištěnu stravu i pitný režim. Proto neváhejte a využijte slevy na pobyty dětí v příměstských táborech!
Pokud si můžete zařídit dovolenou a strávit volný týden společně s dětmi, máte bohatý výběr mnoha aktivit. Můžete navštívit některou ze zoologických zahrad, které jsou zajímavé i během zimních měsíců a které připravují program pro děti během prázdnin. Můžete také zajít do aquaparku, který se nachází v každém větším městě. V perfektně vybavených aquaparcích se děti vydovádí na tobogánech a mnoha jiných vodních atrakcích. Využijte slevy, které tato zařízení nabízejí během jarních prázdnin. Mnohé děti si rády také zabruslí. Zajděte s nimi na kluziště nebo na zimní stadion, kde se společně vydovádíte.
Jarní prázdniny na horách
Dobrou volbou je také zimní pobyt na horách. Vám i vašim dětem určitě prospěje změna prostředí. Užijete si společně zimních radovánek jako je lyžování, jízda na snowboardu a nebo třeba sáňkování či koulování. Navštivte některé z českých hor, kde můžete být ubytováni celý týden. Neváhejte a využijte slevy na pobyty na horách v České republice!
Zdatnější lyžaři mohou vyjet za sněhem do některé ze sousedních zemí, kde na ně čekají perfektně upravené sjezdovky. Zajeďte si do rakouských, italských nebo francouzských Alp! Využijte slevy na pobyty na horách ve výši 40 – 60%! Užijete si krásný týden jarních prázdnin, na který budete společně s vašimi dětmi dlouho vzpomínat.

Jak ušetřit za dovolenou v Česku? Adresa : http://www.newtravel.cz/dovolena/ceska-republika/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Česká republika, dovolená, zájezdy
Uloženo: 04.12.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde