Vyzkoušejte lyžování v Rakouských Alpách

Chtěli byste prožít krásný čas a nezapomenutelné zážitky se svou rodinou? Máme pro vás jednoduché řešení! Vydejte se na rodinnou dovolenou do svěžího a čistého horského prostředí. Neváhejte a vyberte si ten pravý pobyt na horách již teď a neponechávejte nic náhodě! Připravte svým nejbližším překvapení v podobě dovolené v Alpách a užijte si společné chvíle naplno! Rakousko, Švýcarsko, Francie, Itálie – výběr je skutečně pestrý!
Pobyt v horském prostředí nabízí řadu výhod, které ocení všichni členové vaší rodiny. Příznivci zimních sportů si mohou zvolit některou z pestré škály aktivit, které zimní období nabízí. Například lyžování, snowboarding, telemark na dlouhých a vždy upravených sjezdovkách nebo také běžkování krajinou pokrytou sněhem. Ti nejmenší členové vaší rodiny si mohou postavit sněhuláka nebo si zajezdit na sáňkách. Po celodenním sportování přijde vhod návštěva sauny, kde se nejen zahřejete, ale i uvolníte ztuhlé svaly a v neposlední řadě také posílíte svou imunitu a celkovou obranyschopnost organismu. Vydejte se s rodinou na dovolenou do Alp a prožijte krásné společné chvíle i vy!
Rakouské Alpy
Nespornou výhodou rakouských Alp je fakt, že nejsou příliš vzdálené od České republiky. Po pár hodinách jízdy autem či autobusem budete ve vysněném cíli. Nekonečně dlouhé a vždy upravené sjezdovky vám dají záruku kvalitního požitku ze zimního sportování. Díky velkému množství sedačkových nebo kabinkových lanovek a vleků nebudete trávit hodiny v nekonečných frontách. Ti z vás, kteří si nejsou v lyžování či snowboardingu moc jistí, mohou využít služeb profesionálních instruktorů. Vyberte si z letovisek, jako jsou Zillertall, Hintertux, Semmering či Schladming-Dachstein a další. Neváhejte a využijte slevy na pobyty v rakouských Alpách!
Vydejte se na rodinnou dovolenou na hory a užijte si společné chvíle, na které budete rádi vzpomínat. Procházky pohádkově zasněženou krajinou, lyžování, snowboarding či běžkování, to vše zažijete, pokud se vydáte na dovolenou do Alp. Opusťte na chvíli města plná smogu, udělejte něco pro své zdraví a užijte si dny v čistém horském prostředí, což prospěje nejenom vám, ale celé vaší rodině.

Vyzkoušejte lyžování v Rakouských Alpách Adresa : http://www.newtravel.cz/lyzovani/rakousko/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: lyžování, Rakousko, Alpy
Uloženo: 02.11.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde