Letiště Praha

Letiště Václava Havla, dříve nazývané Letiště Ruzyně, je letiště ležící na okraji hlavního města České republiky Prahy. Letiště je rozděleno na tři terminály. Terminál 1 je určen pro lety mimo Shengenský prostor, Terminál 2 je pro lety v Shengenském prostoru a do třetice Terminál 3 je vyhrazen pro soukromé lety. V případě, že se chystáte cestovat do zahraničí a na letišti se příliš nevyznáte, můžete potřebné informace načerpat například prostřednictvím internetových stránek PragueAirport.info.
Pokud hledáte nějaké informace o letišti Praha, je dobré navštívit již zmíněné stránky PragueAirport.info. Na stránkách naleznete většinu potřebných informací a to aktuální přílety a odlety letadel, mapu letiště, umístění a ceny parkování a v neposlední řadě také informace o MHD spojích z letiště do centra.
Jedete na letiště vyzvednout známé a tak hledáte seznam aktuálních příletů na Letiště Václava Havla? I tyto informace naleznete na našich internetových stránkách.
V případě, že cestujete na dovolenou, přejeme bezproblémový let a příjemnou dovolenou, pokud jedete vyzvednout známé na letiště, přejeme let bez zpoždění.
Letiště Praha Adresa : http://www.pragueairport.info/cs/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: letiště, praha, ruzyně, václava havla,
Uloženo: 27.06.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde