Cool dovolená jistota kvalitní dovolené

Cool dovolená = vyhledávání hotelů - levná dovolená u moře - recenze hotelů.

Chystáte se na dovolenou, ale nechcete nechat nic náhodě? Máte rádi, když víte kde strávíte vysněnou dovolenou, jak se tam ostatním líbilo, na co si dát pozor nebo čím je hotel výjimečný? Nesehnali jste partu lidí, kteří by se vydali na dovolenou s Vámi, ale přesto by jste chtěli strávit dovolenou s dalšími bezva lidmi?

Tak právě proto je tu náš web Cool-dovolena.cz kde se snažíme na tyto otázky najít odpověď a udělat zde příjemné prostředí pro setkávání všech milovníků cestování.

Na našem webu najdete aktuální informace o jednotlivých hotelech, jaké CK je nabízejí ve svém katalogu, kde si můžete zájezd do konkrétního hotelu zakoupit. Snažíme se pro Vás připravit co nejširší nabídku, tak aby Váš výběr byl co nejjednodušší, ale přitom jste si mohli najít na jednom místě tu nejlepší nabídku zájezdu na trhu.

Můžete u nás diskutovat a ptát se v diskusích ostatních, psát recenze k hotelům a hodnotit je. U každého hotelu najdete základní nejdůležitější informace (parametry – podle kterých se dá hotel jednoduše vyhledat), fotogalerii, podrobný popis a zobrazení hotelu na mapě, tak aby byly informace komplexní.

Důležitou součástí webu je také možnost najít si spolucestující do konkrétního hotelu. V každém detailu hotelu můžete zadat svůj pobyt nebo si jen najít kdo se také do stejného hotelu chystá. Jednoduše pak můžete uživatele oslovit posláním krátké zprávy a třeba ještě před odjezdem získat nové přátele.

Váš „cool tým“.
Cool dovolená jistota kvalitní dovolené Adresa : http://www.cool-dovolena.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, hotel, dovolená u moře, levná dovolená, recenze hotelu,
Uloženo: 14.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde