Kam na dovolenou? Na hory, k moři, za do

Co se týká mě, nemusím dlouho hledat, mám své oblíbené stránky, kde snadno najdu dobré tipy na levnou dovolenou. Poradí mi nejen s výběrem destinace, ale i praktických informací a samozřejmě se dozvím více o dané lokalitě, o jejich obyvatelích, přírodních či kulturních památkách, nebo o rušném nočním životě a oblíbených restauracích či barů, zkrátka na co se těšit i popřípadě na co si dát pozor (ať je to rozdílný čas podávání jídel, stolování apod.). Vím, co mě čeká, na co se těšit, ať je to romantická a zároveň dobrodružná túra soutěskou Samaria na Krétě a řada minojských památek od paláce Knossos, Faistos a dalších na témže ostrově.
Najdu tu tipy na letní i zimní dovolenou. Přehled hojně navštěvovaných pláží i seznam malých tichých zátok, dále střediska zimních sportů jako např. Briançon, Val d´Isère, Chamonix a jiných.
Co dále mohou tyto stránky poskytnout? Přehled svátků, slavností, festivalů, seznámení s krajovou kuchyní a místními specialitami, dá vám tipy na dobré nákupy a přehled nejvýznamnějších muzeí a galerií. Dozvíte se, kde můžete vidět slavnou Manetovu Snídani v trávě nebo nezapomenutelné lekníny od Paula Guillauma.
Ráda se na tyto stránky vracím; plánování dovolené nebo jen poznávacího výletu je snazší a příjemnější. Zkuste se na ně podívat i vy na www.superlevnadovolena.cz a dejte zelenou svým snům v plánování vaší fantastické dovolené.

Kam na dovolenou? Na hory, k moři, za do Adresa : http://www.superlevnadovolena.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená na horách, dovolená u moře, lyžařská střediska, přímořská letoviska, zi
Uloženo: 19.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde