Lyžování, zábava? Přijeďte na Lipno

Pokud si zarezervujete silvestrovský či zimní pobyt do 30. 11. 2012 alespoň na čtyři noci, získáte slevy, v závislosti na sezoně, 15 – 25 % a další zajímavé bonusy, mezi které patří například 5 % bonus z ceny ubytování v komfortně vybavených řadových domcích, který využijete na sportování a relaxaci ve Sport Areně Lipno, doprava skibusem do skiareálu LIPNO nebo slevová karta Lipno Card. Na Silvestra Vás zas jistě potěší posunutý check out na 15:00, ohňostroj nebo dětské animační programy zahrnuty v ceně.

Lipno nabízí rozmanité zimní sporty

Ubytování Lipno nenabízí jen komfortní zázemí s vysokým standardem, ale i mnoho vyžití za jakéhokoli počasí. Lipno je ideální pro zimní dovolenou, už díky nabídce různých zimních sportů a zábavy pro celou rodinu. Kromě lyžování v moderním pětihvězdičkovém Ski areálu LIPNO, můžete vyzkoušet i bruslení na zamrzlém Lipně, běžkování či procházku se sněžnicemi.

Ski areál LIPNO je výborně přizpůsoben rodinám s dětmi. Nabízí devět sjezdovek různých obtížností a pro malé začátečníky je připraveno dětské výukové hřiště. Vyrazit za lyžováním můžete ale i do Rakouska. Bližší Sternstein nebo vzdálenější Hochficht svými sjezdovkami uspokojí i náročnější lyžaře. Milovníci běžek zas jistě ocení 40 km upravovaných běžeckých stop, které Lipno nabízí.

V zimě se Lipno mění na obrovskou zamrzlou plochu, kde můžete trénovat vaše bruslařské dovednosti na dvou ledových dráhách o délkách 15 a 10 kilometrů nebo si zahrát hokej na ledovém hřišti přímo před domem.

Dalšího sportu a zábavy si můžete užít na bobové dráze, ve sportovní Sport Areně Lipno, kde mimo jiného můžete vyzkoušet wellness nebo na procházce po Stezce v korunách stromů.

A až Vám po tom všem sportování vyhládne, můžete se stavit v jedné z restaurací nebo se občerstvit a zahřát přímo venku u stánku s punčem, grogem či dobrým svařeným vínem.

Letošní zima na Lipně

Využijte naší zvýhodněné nabídky a zažijte pořádnou zimní dovolenou se vším všudy v příjemném novém prostředí. Lipno nabízí obrovské množství možností jak trávit čas a určitě zde vyzkoušíte i něco úplně nového. Zjistěte si o areálu www.lipnopoint.cz více.
Lyžování, zábava? Přijeďte na Lipno Adresa : http://www.lipnopoint.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: lipno, lipno point, ubytování lipno
Uloženo: 06.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde