Idos jízdní řády

Každý z nás se potřebuje často někam dostat a nemá k dispozici automobil. Proto je nezbytné použít vlak. Vyhledávání spojení můžeme vyzkoušet přes jednotlivé dopravní společnosti, anebo použít vyhledávací systém <a href="http://www.IdosJizdniRady.cz">Idos jízdní řády autobusů</a>. Idos jízdní řády autobusů autobusů, vlaků, MHD i letadel je k dispozici zdarma na internetu. Hlavní výhodou této služby je i šance zjistit dopravní spojení pomocí mobilu. Služba je pro lidi zdarma, v tom je ukryto její výhoda. Zjištění spoje je velmi rychlé a hlavně přesné. Služba je aktualizována vždy při jakékoliv změně. Idos jízdní řády autobusů poskytuje jednoduché uživatelské rozhraní. Umožňuje zadat nejen datum a čas odjezdu nebo příjezdu, odkud a kam chci cestovat, ale můžu taky přidávat přestupní stanice nebo mohu trvat pouze na přímých trasách. Je to jednoduše jako vyhledávání trasy na mapě. Přidáte si průjezdní místa a vše je vypočteno během chvilky.
V každé verzi je zde IDOS hlavně pro vyhledávání spojení. Můžete po IDOSu chtít najít spojení optimalizované na počet přestupů a s časovým omezením. Jeho výhodou je i nalezení dalších příponých spojení. Hodně variant IDOS jako systému nám pak umožní i návaznost na městskou hromadnou dopravu. Tisk informací z výsledků IDOS je vesměs samozřejmostí.
Propojení těchto možností je prostě jedinečné. Zkrátka zadáte start v ulici jednoho městečka, cíl v ulici jiného městečka a vše se hned nalezne.

Idos jízdní řády Adresa : http://idosjizdnirady.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: idos, jízdní, řády, idos jízdní řády, autobusů, vlaků
Uloženo: 02.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde