ubytování - vysoké tatry

Ubytování - Vysoké Tatry


Hlavní doménou stránky je poskytovat ubytování pod Vysokými Tatrami ve vesničce "Nová Lesná". Ubytování se rozděluje mezi 2 komplexy : Komplex A se dvema pokojema a Komplex B s většíma pokojema ale společnou koupelnou (spíše pro celé rodiny).

Stránky kromě ubytování poskytují i informace o Vysokých Tatrách, o možnostech športovních aktivit počas léta a zimy. Detailne se snaží popsat místo, kde je možné šport provádět, cenu a další linky, kde může užívatel najít další informace.


V zimě se jedná o lyžování, snowboarding, skifox, snowtubing, bruslení, běžkování a podobně. Zajímavou částí jsou kultúrne oblasti Vysokých Tater, a turistika. V turistickej sekcii je popsáno pár vysokohorských trás se zložitostí výstupu a časovým odhadem náročností. Na stránkach nájdete informace i o jeskynných systémech, koupaliskách v okolí, kinách, příp. restaurací = sekce se práve doděláva.


Výhodou stránek je multijazyčnost = slovensky, česky, německy, anglicky, polsky a francouzsky. Některé jazykové sekce jsou v štádiu přípravy.
ubytování - vysoké tatry Adresa : http://www.privat-jarka.sk
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: vysoké tatry, ubytování, sport, kultura, aktivity
Uloženo: 09.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.6
Hodnocení webu: 4.6

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde