Vyrazte na školní kurz do Krkonoš

Pořádáte pravidelně školní výlety? Pokud vás již nenapadá místo kam vyrazit, máme pro vás tip. Užijte si krásnou přírodu našich nejvyšších hor, vyzkoušejte Krkonoše. Přijeďte nás navštívit na Benecko do hotelu Bára. Nacházíme se na jižním svahu hory Žalý. V našem okolí naleznete spoustu turistických tras pro vaše výlety. Využijte naší nabídky a mějte spolehlivé a bezpečné zázemí pro své výlety.
Ubytování pro školy v našem hotelu není problém. Nabízíme i možnost stravování v hotelové restauraci, kde navíc můžete získat výhodné skupinové slevy. A další věc, která vás zajisté potěší. Pokud obsadíte alespoň 70 lůžek, uzavřeme celý hotel pouze pro vaše účely. Připravili jsme pro vás tělocvičnu s parketami, velké travnaté hřiště, houpačky a pro parné dny i venkovní bazén.

Školení v Krkonoších

Jsme k dispozici i pro účely školení. V objektu hotelu se nachází i velká školící místnost, do které se vejde až 80 osob. Využijte naše školící prostory Krkonoše, kde máte nejen možnost ubytování, ale i stravování. Pořádáme večerní slavnostní rauty i včetně opékání selete. Naplánujte si firemní akci v Relax hotelu Bára a nebudete litovat.

Vyrazte na školní kurz do Krkonoš Adresa : http://www.hotelbara.cz/skolni-kurzy
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytovani pro skoly, skolici prostory krkonose, skolici prostory
Uloženo: 02.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde