Nepřehlédněte zájezdy na léto 2012!

Už jste přemýšleli, kde letos prožijete svou dovolenou? Pokud byste se rádi vydali na dovolenou k moři a poznávali přitom zajímavá místa, pak vás možná inspirují naše tipy na oblíbené letní destinace posledních let. V tomto článku se nejen dovíte, které země jsou oblíbeným místem pro dovolenou, ale také jaká nabízejí letoviska, případně, která místa zde stojí za vidění. Věříme, že zde naleznete spoustu užitečných informací, které vám pomohou s výběrem vaší dovolené.

Egypt


Absolutním hitem posledních let je dovolená v Egyptě a ani léto 2012. Už jste někdy tuto zemi navštívili? Pokud ne, vězte, že dovolená v Egyptě je nezapomenutelným zážitkem! Navíc je cenově dostupná a letecky jste například v Hurghadě za méně než 4 hodiny, což je srovnatelné například s cestou vlakem z Prahy do Ostravy. Oblíbenými letovisky jsou již zmíněná Hurghada, nedaleká Safaga, Marsa Alam, Makadi Bay a na Sinajském poloostrově jsou to například Sharm El Sheikh a Taba.

Pokud byste rádi navštívili památky Egypta, jako je Luxor, Karnak nebo Údolí králů, doporučovali bychom vám zájezdy do letovisek nacházejících se na západním pobřeží Rudého moře, což jsou všechna letoviska kromě těch, které leží na Sinajském poloostrově – Taba a Sharm El Sheikh. Aktuální nabídku zájezdů do Egypta 2012 naleznete například na webových stránkách cestovní agentury New Travel.cz.

Tunisko


Další oblíbenou lokalitou pro letní dovolenou je Tunisko. Tuniskoje stále pro mnoho českých turistů poměrně exotickou a neznámou destinací. Pokud vás láká poznat krásu pouštní krajiny severní Afriky, dopřát si výlet na velbloudech nebo jen relaxovat v luxusním prostředí letovisek, jako je Hammamet, Hammamet-Yasmine, Monastir, Mahdia nebo Sousse, rozhodně si nenechte ujít zájezdy do Tuniska na léto 2012! Oblíbenými zájezdy do Tuniska jsou také zájezdy na Djerbu, která se nachází nedaleko jihovýchodního pobřeží této země.

Bulharsko


Přestože je dovolená v Africe mezi českými i zahraničními turisty velmi oblíbená, Bulharsko je stále jednou z nejnavštěvovanějších zemí. Dovolená v Bulharsku má řadu nesporných výhod. Jednou z nich je bezesporu výborná dostupnost. Díky své poloze jsou letoviska na pobřeží Bulharska dostupná jak letecky, tak vlastní dopravou. Zdejší letoviska jsou navíc výborně uzpůsobena pro dovolenou s dětmi a nabízejí kvalitní turistické zázemí. Láká-li vás dovolená u Černého moře, nenechte si ujít zájezdy do Bulharska a navštivte letoviska jako je Nesebar, Pomorie, Primorsko, Slunečné pobřeží, Svatý Vlas a Zlaté Písky.
Nepřehlédněte zájezdy na léto 2012! Adresa : http://www.newtravel.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, cestování, last minute, Egypt, Tunisko, Bulharsko
Uloženo: 04.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde