Web pro zájemce o jízdní řády IDOS

Pár slov na úvod – představení webu


Jak již bylo popsáno v úvodníku, představený web je určen všem cestovatelům, včetně těch občasných a včetně těch, kteří si s internetem prozatím příliš nerozumí. Na webu totiž nenajdete jen klasické jízdní řády, za těmi Vás odkážeme přímo na portál IDOS.cz, ale v několika desítkách článků si můžete přečíst spoustu návodů jak pro naprosté začátečníky v online jízdních řádech, tak pokročilé cestovatele.

Jízdní řády IDOS


Ještě dovolte pár slov k IDOSu, kterému se téměř celý náš web věnuje a bez něhož by vůbec nemohl vzniknout. Se systémem IDOS nejsme sice nijak spojení, avšak většina článků na našem webu se věnuje právě jemu. Na tomto portále, který patří k nejnavštěvovanějším stránkám českého internetu, můžete 24 hodin denně vyhledávat odjezdy všech spojů veřejné dopravy ve Vašem městě, mezi městy v rámci ČR, nebo dokonce za hranice naší vlasti.

Jízdní řády autobusů


Základy vyhledávání, spoje s přestupem, zobrazení ceny, systém slev jízdného, to jsou jen některá témata, která na webu rozebíráme. Pokud nemáte rádi čekání na informacích v nevábných nádražních halách, případně Vás bolí oči z luštění nepřehledných vývěsek na nádražích, online jízdní řády autobusů pro Vás budou ideálním řešením.

Jízdní řády vlaků


Také u jízdních řádů vlaků ČD i RegioJet a dalších dopravců, kteří v budoucnu pravděpodobně přijdou na české koleje, si můžete pohodlně vyhledat spoj během chvilky, z pohodlí domova nebo internetové kavárny, případně dokonce z mobilního telefonu. Zapomeňte už na knižní vydání jízdních řádů, online verze Vám nezabere žádné místo, nikdy ji nemůžete zapomenout doma a vyhledán v ní se díky našim návodům stane hračkou.

Jízdní řády MHD


Městská hromadná doprava je v jízdních řádech IDOS také bohatě zastoupena, vyhledávat lze v desítkách měst, seznam se navíc neustále rozšiřuje. Je tak velice pravděpodobné, že s pomocí návodů na našem webu budete moci vyhledávat spoje mezi zastávkami také ve Vašem městě. Autobusy, trolejbusy, tramvaje, víkendy, svátky, výluky, to vše umí online jízdní řády zobrazit a to velmi přehledně. V dalších článcích se také dozvíte, jak si vytisknout zastávkové vývěsky, ve výjimečných situacích připravujeme také články o aktuální situaci hromadné dopravy ve větších městech.
Web pro zájemce o jízdní řády IDOS Adresa : http://jizdni-rady.maxinfo.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: jízdní řády,jízdní řády autobusů,jízdní řády vlaků,jízdní řády MHD,IDOS
Uloženo: 15.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde