Rekreace pro všechny věkové skupiny

Pak navštivte penzion, ležící v srdci Máchova kraje, Mlýn ve Starých Splavech. Nabízíme ubytování až pro 60 lidí za velmi výhodnou cenu. V okolí penzionu je spousta míst kde se můžete sportovně vyřádit a využít poskytované sportovní zázemí. Dovolená na Mácháči je ta pravá volba.
Mácháč žije na plné obrátky
Již padesát let si u nás rekreanti, ze všech věkových skupin, užívají své dovolené. Máchovo jezero přímo vybízí ke koupání a využít můžete také přilehlé pláže s tobogány a jinými vodními atrakcemi. Mácháč nabízí velké množství příležitostí ke sportovnímu vyžití jako je tenis, nohejbal, volejbal, minigolf, cyklistika, turistika, rybaření a další.
Nemusíte se obávat, že se za špatného počasí budete na Mácháči nudit. Je možné navštívit krytý bazén pod Bezdězem, solnou jeskyni, kino v Doksech, vinný sklep, muzeum K. H. Máchy nebo různé diskotéky a hudební produkce.
Pokud si rádi zasportujete, tak věřte, že dovolenou na Mácháči rozhodně neprolenošíte. Penzion Mlýn je tu pro vás. Neváhejte a objednejte si pobyt ihned. Už se těšíme na vaši návštěvu.

Rekreace pro všechny věkové skupiny Adresa : http://www.penzionmlyn-machovojezero.cz/zabava-sport-turistika.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Mácháč, Dovolená na Mácháči
Uloženo: 18.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde