Dovolená, zájezdy, last minute

Webové stránky www.CestovniCentrum.cz Vám přináší široký výběr zvýhodněných zájezdů, srovnávají ceny cca 200 cestovních kanceláří na jednom místě - Exim Tours, Firo tour, Čedok, ESO travel, Fischer, Neckermann, Vítkovice Tours, Alexandria, VTT a další CK působící na českém a slovenském trhu.
Každý den jsou nově aktualizované last minute a akční nabídky. Součástí akčních nabídek jsou předprodeje zájezdů se slevami za včasný nákup až 25% - first minute.
Významnou částí serveru je nabídka zájezdů a letenek německých a rakouských cestovních kanceláří s atraktivními cenami zejména na exotiku. Odlety z letišť Drážďany, Norimberk, Mnichov, Vídeň a řady jiných. V nabídce máme největší evropské cestovní kanceláře - TUI, Thomas Cook, LTU, Condor, ITS, Sun Trips, Ibero Tours, 5 vor Flug atd.
Zajišťujeme doplňkové služby včetně možnosti sjednání cestovního pojištění, parkování na letišti v Praze-Ruzyni, zpracováváme informace o počasí ve světě a aktuální kurzy měn.
Klienti mohou využít možnost úhrad fakturou svému zaměstnavateli z tzv. fondů FKSP nebo jinými zaměstnaneckými benefity – Sodexo, Benefit plus apod..
Dovolená, zájezdy, last minute Adresa : http://www.cestovnicentrum.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: zájezdy, last minute, dovolená, akční nabídky
Uloženo: 02.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde