Ubytovanie Donovaly

Nabízíme Vám ubytování v oblasti kde se setkávají Nízké Tatry s Malou Fatrou, v nejznámějším centru letní a zimní turistiky v Nízkých Tatrách.

Naše ubytování je kombinací výhodné polohy a atraktivního prostředí - chalupa je situována v klidné oblasti Donoval, v části Polianka. Je zařízená a vybavená na příjemné trávení společných chvil s Vaší rodinou a přáteli.Chata se nachází v horském středisku Donovaly a části Polianka. Vede k ní asfaltová cesta, která je udržována po celý rok (v zimě je jistější přinést si sněžné řetězy). Vaše auto můžete během celého roku parkovat přímo u chaty.

V přízemí je společenská místnost s posezením u krbu, televizí a rádiem. Kuchyně je vybavena 2 lednicemi, mikrovlnkou, kávovarem a plynovým sporákem. V koupelně se nachází vana se sprchou. Na poschodí Vás čekají 3 zařízené ložnice, každá s třemi posteľami.Počas pobytu můžete využít gril nebo možnost zahradního posezení při otevřeném ohni. Topení v objektu je elektrické s možností zatopit si v krbu ve společenské místno

Ubytovanie Donovaly Adresa : http://www.ubytovaniedonovaly.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Ubytovanie Donovaly,ubytovanie Nízke Tatry
Uloženo: 23.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde