Ozdravné pobyty nejen pro zamilované

Romantická dovolená spojená s ozdravnou kúrou už nemusí být jen sen. Užijte si lázeňské prostředí Karlových Varů. Nabízíme vám pobyty se slevou, na které jen tak nezapomenete. Můžete se spolehnout na pestrý výběr wellness pobytů, při kterých zažijete romantiku i načerpáte novou sílu.
Dopřejte si jarní ozdravnou kúru pomocí wellness pobytu
Udělejte radost svojí drahé polovičce a rezervujte si pokoj v pensionu Rainbow Karlovy Vary. Wellness pobyt v malebném prostředí rodinného podniku je vám plně k dispozici. Vyberte si z širké škály masáží, jako například anticelulitidní týdenní pobyt, pobyt s kosmetikou GERnétic nebo Beauty de luxe na vrásky.
Kontaktujte nás, ať už jste jakékoliv věkové kategorie. Z wellness pobyty Karlovy Vary budete zaručeně nadšení. Zažijete příjemné chvíle, při kterých si budete moci užívat ozdravnou kúru. V letošním roce slavíme 13. výročí, proto jsme si pro vás připravili balíčky výhodných slev. Vsaďte na pobyt se slevou v pensionu Rainbow v Karlových Varech. Lázeňský duch i jedinečná architektura navodí tu správnou atmosféru.
Ozdravné pobyty nejen pro zamilované Adresa : http://www.pensionrainbow.cz/wellness-pobyty
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Pobyty se slevou, Wellness pobyty Karlovy Vary
Uloženo: 16.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde