Cestujeme za krásami Itálie

Po celém světě je známá jako centrum módy, umění, gastronomie a sportu, což z ní činí oblíbené místo pro dovolenou mezi mladými i staršími generacemi. Láká i vás procestovat Itálii a poznat její nejkrásnější zákoutí? Nyní máte jedinečnou příležitost! Využijte aktuální nabídku zájezdů do Itálie a užijte jedinečný zážitek z cestování!

Itálie má co nabídnout v kteroukoliv roční dobu. Chystáte-li se ji navštívit v průběhu zimních měsíců, pak bychom vám doporučovali Italské Alpy, které jsou v zimních měsících opravdu nádherné a nabízejí skvělé podmínky pro lyžování. Nachází se zde také celá řada termálních lázní. Můžete tedy spojit turistiku a zimní sporty s klidným odpočinkem v lázních.

Letní dovolená v Itálii

Letní měsíce nabízejí mnohem více možností, jak prožít svou dovolenou v Itálii. Můžete navštívit přímořská letoviska a užít si spokojenou dovolenou u moře, poznat krásná města, jako jsou Benátky, Miláno, Florencie či Řím nebo procestovat malebnou přírodu Toskánska posetou rozsáhlými vinicemi. Velkou výhodou letní dovolené v Itálii jsou příjemné teploty, ideální pro cestování. Itálie navíc není od České republiky příliš vzdálená a můžete ji tedy pohodlně navštívit vlastním vozem, což vám dává jedinečnou volnost procestovat Itálii křížem krážem.

Poznejte italské ostrovy

Itálie, to není jen pevnina posetá horami, krásnými městy a slunnými letovisky, k této zemi náleží také několik známých ostrovů. Jsou jimi Sicílie, Sardinie a Elba. Každý z těchto ostrovů je jedinečný a nabízí zajímavé prostředí pro dovolenou. Všechny tyto ostrovy disponují krásnou přírodou, zajímavými historickými památkami, moderními letovisky i tradičními rybářskými přístavy. Užijete si zde nejen zajímavou dovolenou, ale navíc poznáte i mnoho z italské kultury.
Cestujeme za krásami Itálie Adresa : http://www.cestujeme-italie.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, Itálie
Uloženo: 11.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde