Hotel Břízky - sport Jablonec na Nisou

Sport, ubytování i wellness pod jednou střechou – Hotel Břízky
Hledáte ideální místo pro aktivní dovolenou? Hledáte hotel umístěný na úpatí hor, na břehu přehradní nádrže nedaleko padesáti tisícového města? Hotel, který pod jednou střechou nabízí zázemí pro sportovní vyžití – tenis a squash, wellness – sauna, whirlpool ale i zázemí pro firemní akce najdete v Jablonci nad Nisou. Nabízí komfort čtyř hvězdiček a nese název klidné lokality, ve které se nachází – Hotel Břízky.
Přijeďte se ubytovat do jabloneckého Hotelu Břízky. Nabízíme možnost unikátního spojení dovolené a sportovního vyžití.
Pořádáte firemní školení nebo zasedání? Chcete ho zpestřit sportovní akcí nebo pobytem ve wellness? Nabízíme dva stylové salonky pro pořádání konferencí.
Přemýšlíte nad tím, kam se jezdí ubytovat fotbalové týmy? Kam se jezdí ubytovat a trénovat světově proslulí sportovci? Nabízíme zázemí pro jednotlivce i celé reprezentační týmy včetně možnosti tréninků – fotbal, tenis.

Ubytování – komfort čtyř hvězdiček

Přijeďte se ubytovat do Hotelu Břízky. Nabízíme komfortní ubytování za rozumné ceny.
Hotel Břízky nabízí kapacitu pro ubytování ve 29 pokojích. Z toho je 21 dvoulůžkových, 4 trojlůžkové a jeden jednolůžkový. Celková kapacita hotelu činí 61 ubytovaných hostů.
Všechny pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, koupelnou s vlastním WC a televizorem se satelitem. Samozřejmostí je přístup k internetu pro ubytované – připojení pevné (ethernet) i bezdrátové přes wi-fi.
Své cennosti si můžete uložit v bezpečnostních schránkách, které jsou k dispozici zdarma u hotelové recepce.
Vysoký standard hotelu podtrhuje klasifikace čtyř hvězdiček.

Hotelová restaurace – široká nabídka jídla i pití

K možnosti ubytování patří také možnost stravování. Restaurace hotelu Břízky nabízí širokou volbu z jídel mezinárodní kuchyně. Všechna jídla jsou připravována s nejvyšší pozorností a z nejkvalitnějších surovin.
Samozřejmostí je široká nabídka nealkoholických i alkoholických nápojů a vynikající kávy. Samozřejmostí je i točené nealkoholické pivo. Pro posezení u skleničky je pro hosty k dispozici bar se sympatickou a rychlou obsluhou.
Restaurace má kapacitu 90 míst.
V celé restauraci je zdarma k dispozici rychlý bezdrátový přístup k internetu. Proto je naše restaurace ideálním místem na pracovní obědy a obchodní jednání.
Hotel i restaurace jsou nekuřácké.
Příjemné posezení nabízí také vnitřní hotelová zahrada s možností venkovního grilování.

Sport – tenis, squash i fotbal

Nedílnou součástí Hotelu Břízky je sportovní zázemí. K hotelu patří kryté sportoviště. Moderní hala se čtyřmi kurty na tenis a dva kurty na Squash, dva profesionální badmintonové kurty a pro milovníky golfu je k dispozici indoor golf.
Tenis si můžete zahrát i pod širou oblohou. Venkovní sportoviště zahrnují antukové tenisové kurty, tréninkové fotbalové hřiště a fotbalové hřiště s umělou trávou třetí generace s osvětlením.
Pouhých 300 metrů od hotelu se nachází 20 metrů vysoká přírodní lezecká stěna (žulová). Najdete na ní 3 lezecké trasy. Hotelový personál vám může zajistit instruktora lezení.
Před hotelem se nachází rozlehlá jablonecká přehrada s možností koupání a plavání.
Přímo za hotelem se vypínají vršky Jizerských hor s možností zimní i letní turistiky. Hory nabízí kilometry upravených tras pro běžecké lyžování i ideální terény pro cyklistiku a pěší túry.

Wellness – zasloužený odpočinek po sportovních výkonech

Po sportu přijde vhod relaxace. V areálu najdete interní i externí whirlpool s relaxačními lehátky, sauna, moderní infra červená kabina, světelné a aroma koupele.
Slovo wellness pocházející z anglického spojení well-being a znamená celkově vyvážený tělesný i mentální stav člověka. Ve spojení možnosti ubytování, sportu a wellness je náš hotelový komplex unikátní.

Kongresové akce - firemní jednání, školení i konference

Hotel Břízky má zázemí pro firemní jednání, školení nebo konference. K dispozici jsou dvě plně vybavené konferenční místnosti s připojením k internetu. Najdete zde moderní prezentační vybavení včetně interaktivní tabule se systémem elektronické tužky.
Maximální kapacita jednotlivých místností je 50 - 60 osob. Pro Vaše pohodlí je možné připravit občerstvení a nápoje přímo do konferenční místnosti přesně dle Vašich potřeb a požadavků.
Pro pořádání firemních a společenských akcí lze uspořádání stolů měnit dle přání zákazníka.

Zázemí pro sportovní oddíly, tréninky i turnaje

Synergie všech služeb našeho komplexu činí z Hotelu Břízky ideální místo pro pobyty sportovců. Hotel často hostí celé týmy, které zde pořádají sportovní soustředění všech typů. Nabízíme vhodné podmínky pro soustředění fotbalových týmů nebo jiných sportovních družstev - fotbalové soustředění, golfové soustředění, hokejové soustředění i tenisové soustředění. Areál doporučuje portál http://www.sportovni-arealy.cz.
V rámci tréninkového programu vám s přípravou a organizací sportovních soustředění může pomoct náš personál.
Areál je ideální pro pořádání turnajů. Náš proškolený personál vám může s jejich pořádáním pomoci.

Navštivte sportovní areál s ubytováním – Hotel Břízky. Nabízíme možnost sportovního vyžití po celý rok a za každého počasí v unikátním čtyřhvězdičkovém komplexu. Z Prahy jste u nás za necelou hodinu jízdy.

Hotel Břízky - sport Jablonec na Nisou Adresa : http://www.brizky.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: hotel, tenis, squash, firemní akce, kongresy, wellness, tréninky, turnaje
Uloženo: 22.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde