Penzion Ovečka

Penzion Ovečka je nově zrekonstruovaný penzion v Nýdku s přímým výhledem na Čantoryji, která se nachází v jeho těsné blízkosti. Penzion je unikátní svým neobyčejným stylem – vše v duchu ovečky. Každý z pokojů je jedinečně řešen, penzion nabízí i podkrovní pokoje či sestavu pokojů, které tvoří uzavřený celek a zároveň každý z nich zaručuje maximální soukromí a komfort. Celková kapacita penzionu je 38 lůžek vč. přistýlek.
Prostředí nahrává romantickému pobytu, do kterého je penzion situován, obklopený lesy, loukami a volně protékajícím horským potůčkem. Pro romantický či valentýnský pobyt je přímo určen pokoj lux s vanou ve tvaru srdce situovanou uvnitř pokoje. K pokoji náleží i soukromá vyhlídka na střeše penzionu s posezením a výhledem do okolí.
Penzion Ovečka není určen jen pro zamilované páry, je výborným místem pro rodiny s dětmi, pro firemní akce či pro školy v přírodě.
•rodiny s dětmi ocení možnost široké škály turistických výletů a blízkost sportovních areálů
•firemní klientela přivítá zajímavý školící prostor vybavený funkčním krbem a technikou, nutnou pro pořádání firemních školení a workshopů. Na školící místnost navazují 2 prostorné terasy. V rámci školení bude pro účastníky zajištěn 100 % gastronomický servis a pestrá paleta volnočasových aktivit pro doprovodný program – relaxace ve vlastním wellness či blízkém hotelovém wellness, zorganizování projížďky na segway, projížďky na koni, zapůjčení skákacích bot, různé teambuildingové aktivity …
Penzion Ovečka pro Vás připraví firemní sportovní den či teambuildingové akce se zaměřením na sport ve sportovním komplexu Vitality (sportovní areály ve Vendryni a Bystřici, jízdárna v Bystřici, golfový areál v Ropici).
•děti v rámci školy v přírodě budou překvapeny zajímavou výukovou místností přizpůsobenou pro spouštění různých vzdělávacích a zábavných programů. V bezprostřední blízkosti penzionu jsou louky a lesy vhodné k procházkám a různým hrám.
Součástí penzionu je:
- restaurace s formankou s kapacitou 50 osob, česká kuchyně nabízí i místní speciality a navíc Vám velice rádi připraví ryze bezlepkové menu
- školící místnost v 1. patře pro 35 osob
- privátní wellness s minibarem
- masérna

Připravujeme pro Vás:
•posezení s venkovním grilem
•venkovní saunovací sudy
•salaš s domácími zvířaty
•dětský park
•zapůjčení kol a elektrokol
www.penzionovecka.cz

Penzion Ovečka Adresa : http://www.penzionovecka.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: penzion, ubytování, Ovečka, Beskydy
Uloženo: 19.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde