LYŽOVÁNÍ V ITÁLII

Slunné Alpy, servis jaký si každý může přát, upravené sjezdovky, skoro vždy báječné slunné počasí, sjezdovky kilometry dlouhé, nepřeberné množství specialit, dobrých vín, nepříliš finančně náročné ubytování, to jsou italské Alpy, které nabízejí servis, který vytvoří na míru každému z vás.

Lyžování na ledovci zahajují Italové v září a ukončují v květnu, to je dlouhá doba na to nechat se oslovit místním podnebím a ověřit si zde zmíněné. Lyžařské svahy jsou zde jedny z nejúžasnějších a vy se přesvědčíte, že stejně jako vyhlášené italské speciality a dobré víno je i lyžování a zimní střediska na obdobně vrcholové úrovni, která uspokojí opravdu každého z vás.

LYŽOVÁNÍ ITÁLIE 2012


I tato sezona v italských Alpách zaslouží být avizována všemi superlativy, jaké jen můžeme k těmto střediskům přiřadit. Luxusní oblasti pro náročné, klasické sruby a apartmány, báječně upravené sjezdovky, moderní vleky a kabiny, které vám spolehlivě umožní svou jízdu nesčetně mnohokrát zopakovat a vychutnat si ji, zkrátka jako každá výborná sezóna v italských Alpách.

Lyžování v Itálii s CK FEDE


Lyžování s CK FEDE je ovšem o krok vpřed s těmito středisky a nabízí vám skvělé podmínky pro zařízení zájezdů či samostatného ubytování. Je libo středisko Dolomity Superski, kde vás zaručeně čekají jedny z nejlepších sjezdovek a ultramoderní vleky či Skirama Dolomity Brenta s vyhlášenými hotely, v nichž se budete cítit jako u rodinného krbu? Bohaté množství nabídek naleznete na našich webových stránkách http www.fede.cz.

Jestli je něco, co dobře ovládáme a v čem naše znalosti předčí množství jiných, pak je to právě odbornost na italské Alpy, skvělé lyžování, ubytování a báječné zimní aktivity s tímto spojené.
LYŽOVÁNÍ V ITÁLII Adresa : http://www.fede.cz/zima
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: lyžování v itálii, lyžování itálie 2012, lyže itálie
Uloženo: 02.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde