cestovni agentura CAESAR

Proč s námi?

EXKLUSIVNÍ AKČNÍ CENY VE VŠECH NAŠICH HOTELECH - POMOCÍ SPECÍÁLNÍHO KÓDU OD NÁS - čtěte dále a u jednotlivých destinací!



Vítejte u nás!

Jsme Cestovní agentura CA ESAR a chceme nabízet pouze ty destinace a pouze ty ubytovací kapacity, se kterými máme osobní zkušenost a víme, že když s námi pojedete, nebudete zklamáni.

O nabízených destinacích víme první i poslední, rádi Vám naše zážitky i zkušenosti předáme.



Nabízíme kapacity vhodné pro rodinnou dovolenou, pro větší skupiny a také pro pořádání firemních akcí.



Naší hlavní výhodou jsou exklusivně dohodnuté akční ceny (oproti běžné nabídce) ve všech nabízených kapacitách, po obdržení našeho objednávkového kódu si můžete zajistit ubytování za zlevněné ceny buď naším prostřednictvím, nebo přímo sami s poskytovatelem služby. Na všechny hotely máte od nás vždy přímé spojení s možností i vlastní komunikace s hotelem či cestovní kanceláří, která zájezd organizuje.

Cestujeme rádi v létě i v zimě, destinací nejsou tisíce jako u jiných nabídek, nicméně to co nabízíme je opravdu prověřené a snad si u nás vyberete.



Aktuálně je zpracovaná nabídka pro Zimní období = Rakousko lyžování v Alpách, i toto bude doplňováno v průběhu září/října, dále je pak kompletní nabídka Mexiko, pracuje se na zimní nabídce Dominikánské republiky, Srí Lanky, Malediv a Kanárských ostrovů



Na Zimu a lyžování (a v létě na cykloturistiku a turistiku) nabízíme pobyty v Rakousku - v různých oblastech Alp - oblast Schladming, Zillertal (ledovec Hintertux), Stubaital (ledovec), většinou oblasti, kde můžete, když chcete, lyžovat i na ledovci, vždy ve více hvězdičkových hotelích, vždy s wellness, někdy i s bazénem, s bohatou polopenzí. Nejedeme přeci na hory vařit. Jedeme na hory lyžovat a před lyžováním a i po něm se necháme rádi obskakovat, chceme relaxovat.... A naše speciálně dohodnuté ceny se mnohdy blíží cenám za pobyty v apartmánech, bez servisu, bez zázemí, bez možnosti dokonalé relaxace... vše se dozvíte v sekci Rakousko.

Pokud přeci jenom hledáte ubytování v penzionech, v Sekci Rakousko/Soukromé penziony-Celé chalupy jsme pro Vás připravili výběr několika prověřených penzionů, kde je i velice zajímavá cena pro danou oblast.



Na Léto k moři nabízíme jak klasickou destinaci, tedy Chorvatsko, tak i exotiku - Srí Lanku, Maledivy, Mexiko, Dominikánskou republiku.

Pro ty, kteří nemusí k moři potom nabízíme Slovensko a termální lázně ve Slovinsku.

V Chorvatsku se specializujeme na nejjižnější výběžek poloostrova Isrtie, kde je jedno z nejhezčích koupání v celém Chorvatsku, v přírodní rezervaci Kamenjak u městečka Premantura.

Chorvatsko nabízíme jak v hotelu, tak v soukromí, ale opět na vysoké úrovni.



Cestou do Chorvatska nebo i na samostatnou dovolenou si zajeďte do termálních lázní ve Slovinsku. Moderní komplexy s řadou venkovnícha vnitřních bazénů, systémy skluzavek, tobogánů, ale i relaxace a wellness = to vše jsou slovinské TERMÁLY.



No a exotika - Srí Lanka, Maledivy, Mexiko, Dominikánská republika - destinace mluví samy za sebe, jen super hotely se super servisem, zázemím a stravováním většinou formou ALL INCLUSIVE... , v Mexiku naopak jen luxusní vily bez stravování za jedinečné ceny, zato se zázemím blízkých restaurací všeho druhu. Vše a ještě více naleznete v detailu v sekcích Srí Lanka a Maledivy, Mexiko a Dominikánská republika.



Další destinací je Slovensko, kde nabízíme partnerský hotel Wili Royal Centrum v Belušských Slatinách, kousek od hranic s Českou Republikou, s možnostmi pořádání firemních akcí, ale i rodinné rekreace, relaxace a výletů do blízkého i dalekého okolí.



Poznávací zájezdy jsme nasměrovali do USA a do Kanady - poznat a vidět New York, Las Vegas, Montreal, jít se podívat na hokej na NHL, nebo jen tak poznávat nová města - to vše můžete s námi, rádi Vám poradíme kam jít, kam nejít, kde je to lepší, kde je to horší... - více informací v sekcích USA a Kanada.



A v neposlední řadě je tu nabídka tuzemského pobytu v našich oblíbených apartmánech penzionu Margareta - www.penzionmargareta.cz - kousek od Liberce na úbočí Lužických hor, kam se jezdí v zimě na lyže, v létě pak za turistikou, cykloturistikou, golfem atd... - více v sekci Apartmány v tuzemsku.



Těšíme se na Váš zájem a věřte, že s námi se Vám bude líbit!



CA ESAR

cestovni agentura CAESAR Adresa : http://ca-esar.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: cestování, dovolená, hotely, ubytování, Alpy, Chorvartsko
Uloženo: 15.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde