Levné ubytování pro školy !!!

Horské chaty Rozkoš a Lucký se nacházejí na Hnědém vrchu - Bramberku v Peci pod Sněžkou. Jedná se o velice klidné místo mimo silniční komunikaci, vzdálené 2 km od centra Pece pod Sněžkou. Lyžařský areál (SKIPEC) se nachází v blízkosti horských chat, případně je k dispozici i vlastní lyžařský vlek, vhodný zejména pro lyžařské výcviky. Lanovkou na Hnědém vrchu je možné vyjet k nově otevřené rozhledně.

V bezprostřední blízkosti obou horských chat je v zimě možné využívat vlastní lyžařský vlek s upravenou sjezdovkou a nočním lyžováním. V létě potom dětské hřiště s brankami, terasu s posezením, táborové ohniště s lavičkami nebo krytý bazén v blízkém hotelu (300 m).

Dále je k dispozici jídelna, roubený bar, společenská místnost s TV, kulečník a bezdrátové připojení k internetu (WiFi).

Ubytování za bezkonkurenční ceny ve dvou až šestilůžkových pokojích s umyvadlem s teplou a studenou vodou a sociálním zařízením společným pro každé patro. Nebo také ubytování ve 3 apartmánech s vlastním sociálním zařízením. Každá z chat má kapacitu 50 lůžek + možnost přistýlky.
Levné ubytování pro školy !!! Adresa : http://rozkos-lucky.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: LYŽAŘSKÉ VÝCVIKY, ŠKOLY V PŘÍRODĚ
Uloženo: 14.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde