Hotel Štrbské Pleso

Štrbské Pleso s okolím je pro turisty a rekreanty celoroční pozvánkou do přírody a za relaxem. Komfortní řešení tatranského ubytování představuje právě hotel Crocus kombinující klasickou péči o klienta s nejmodernějším relaxačním vybavením. Hotel se nachází v dostupném centru obce Štrbské Pleso.

Hotel poskytuje nádherný výhled na Štrbské Pleso a Vysoké Tatry přímo z balkonu hotelového apartmánu. Apartmán v hotelu Crocus odpovídá čtyřhvězdičkovému nadstandardu hotelu svým komfortním vybavením včetně internetu / přípojka i wifi /, telefonu, lcd televizoru, koupelny s vanou. Hotelový apartmán se skládá z pohodlné ložnice, obýváku, kuchyňky, koupelny s vanou. Z balkonu apartmánu je nádherný výhled přímo na Vysoké Tatry.

Hotel Crocus samozřejmě poskytuje parkovací služby včetně garáží, stravování v špičkové hotelové restauraci / snídaně, polopenze, plná penze /, kavárna, bar, společenské prostory s kulečníkem a stolním fotbalem. Hotel je skvělým řešením pro víkendové wellness pobyty díky privátnímu wellness centru. Součástí hotelových služeb je také finská a infra sauna či masážní sprchy. Neváhejte příliš dlouho - váš luxusní hotelový apartmán je již připraven ...

Hotel Štrbské Pleso Adresa : http://apartman-strbske-pleso.sk/cs/hotel
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: hotel, Štrbské Pleso
Uloženo: 12.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde