Do Berlína s Beck Reisen

Cestování je pro ně ideální volbou, jak se svými blízkými prožít nezapomenutelné chvíle a zapomenout na všední starosti. Cestovní kanceláře jsou si toho vědomy a vycházejí starším lidem vstříc v podobě speciálních zájezdů. Mnoho cestovek přitom přiznává, že klientela ve věku 55 let a více tvoří třetinu všech klientů. To není málo!

Jak takový zájezd pro seniory vypadá? Je samozřejmostí, že má svá specifika a je přizpůsoben například fyzickým možnostem starších lidí. Proto cestovní kanceláře přednostně dbají na to, aby zájezdy pro seniory byly maximálně příjemné a poklidné. Je kladen důraz na individuální přístup a maximálně vstřícný personál.
Kdo je Beck Reisen?
Cestovní kancelář Beck Reisen se jako jedna z mála specializuje především na zájezdy pro seniory. Působí v několika státech Evropy a má bohaté zkušenosti s touto cílovou skupinou. Beck Reisen pořádá především vícedenní zahraniční zájezdy. V nabídce jsou jak klasické pobytové zájezdy, tak poznávací pobyty, při kterých mají senioři možnost dozvědět se mnohé o kultuře, způsobu života a historii vybraného státu. Právě poznávací zájezdy patří mezi jedny z neoblíbenějších. Pro rok 2011 jsou připraveny 2 zájezdy - v srpnu bude možnost poznat krásy Německa, na podzim si mohou senioři s Beck Reisen prodloužit léto v tureckém Istanbulu.
Pětidenní zájezd Berlín - Německo
I když je Německo takřka za humny, jen málo Čechů tam jezdí na dovolenou a je to škoda, protože tato země má co nabídnout. Snadno se o tom přesvědčíte, pokud si zakoupíte 5denní zájezd s Beck Reisen do Německa. Mezi nejzajímavější destinace, které klienti navštíví, patří:
Berlín
Na každém rohu této metropole člověk pozná, že se zde psaly dějiny. Nikde jinde na světe nemůže člověk v jednom městě vidět krásnou moderní architekturu a na druhé straně nezahojené jizvy historie - letecké bombardování na sklonku II. světové války a rozdělení města na dva světy – Východní a Západní Berlín.
Park Spreewald
Můžete se projet na lodičkách a přímo z hladiny řeky Sprévy a jejích slepých ramen formovaných v dávné době ledové poznat nádherný přírodní park, jenž je hlavní atrakcí jižního Braniborska. Důkazem výjimečnosti rezervace, v níž žije okolo 18 tisíc živočišných a rostlinných druhů, je zapsání na seznam světového dědictví UNESCO.
Zámek Sanssouci a Postupim
Postupim je město zámků a zahrad, leží zahalené v nádherné krajině jezer a lesů. Město Vás okouzlí slavnými památkami jako jsou park Sanssouci, čtvrť tkalců nebo barokní jádro města. Zámek Sanssouci byl postaven jako letní rezidence pro pruského krále Bedřicha II. Velikého. Zámek s nádherným zahradním parkem byl vystavěn po vzoru francouzské Versailles.

Více informací naleznete na oficiálním webu beckreisen.cz.
Do Berlína s Beck Reisen Adresa : http://beck-reisen.info
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Beck Reisen, Beck, Německo, Pětidenní zájezd Berlín
Uloženo: 28.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde