Ubytování Beskydy,Koliba-Juřena

Ubytování Beskydy

Beskydy jsou i v létě plné atraktivních možností. Tato nezapomenutelná krajina se Vám uchová v paměti. Koliba – Juřena se nachází v podhůří Radhoště a Pusteven. Nedaleko je sedačková lanovka, která Vás vynese až do nitra hlubokých lesů, plných borůvek a hřibů. Po vyspání v příjemném interiéru Koliby můžete navštívit ve Frenštátě pod Radhoštěm aquapark, vzdálený pouze 2 km. V přilehlém městě Rožnově pod Radhoštěm, můžete pak obdivovat proslulé Dřevěné městečko ve skanzenu a několik dalších koupališť s lanovými centry. V okolí do deseti kilometrů můžete dále navštívit Kopřivnické Technické muzeum, hrad Hukvaldy s památníkem Leoše Janáčka, Štramberk navržený do katalogu UNESCO s jeho kamennou Trúbou a jinými památkami a spoustu dalších míst. Rádi Vás přivítáme při cimbálu, valašských specialitách a grilovaném masíčku. Věřím, že si naši Kolibu – Juřena oblíbíte a budete se sem rádi vracet.

Doporučujeme navštívit tento překrásný kraj, kde naleznete krásnou přírodu. Neváhejte a zamluvte si ubytování v Beskydech již dnes.
Ubytování v Beskydech
Ubytujte se levně v Beskydech a přitom stylově. Nabízíme vám ubytování v Beskydech v krásném penzionu. Pokud máte rádi klid, je to dobrá volba pro vás. U nás si odpočinete. Penzion nabízí ubytování Beskydy ve stylových pokojích, kompletně zařízených sprchou, sociálním zařízením, mini barem, barevnou televizí s DVT-B, WI-FI připojení k internetu.
Levné ubytování v Beskydech nabízí penzion http://www.koliba-jurena.cz

Ubytování Beskydy,Koliba-Juřena Adresa : http://www.koliba-jurena.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování v Beskydech,koliba Juřena
Uloženo: 25.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde